Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Haagse Hout - Thuiszorg Den Haag

In de wijk Haagse Hout in Den Haag is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Gonda Rinkema regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Zij is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Haagse Hout heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Gonda Rinkema verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt de wijkzuster wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Haagse Hout. U bereikt Gonda Rinkema op het telefoonnummer 084 - 8707065 / 06 866 363 01 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Haagse Hout - contactgegevens


Wijkteam Haagse Hout – Den HaagFiets Gonda

Gonda Rinkema - vestigingsmanager
Postbus 93377
2509 AJ  Den Haag
T: 084 8707065
M: 06 866 363 01 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Haagse Hout kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Haagse Hout of andere wijken in Den Haag en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk ..., maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige  ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Haagse Hout en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Den Haag bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Word jij ook HappyNurse?

HappyNurse Thuiszorg Haagse Hout zoekt uitbreiding van het team op alle niveaus: Helpenden, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen.

Als zelfstandig wijkteam van een snelgroeiende landelijke organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste, vakkundige medewerkers, met hart voor de cliënt en een positieve werkhouding.

Samen met jou willen we cliënten met respect en aandacht helpen regie over hun eigen leven te houden.

Wij vragen
Heb jij ervaring in de (ouderen)zorg, een relevant diploma op jouw niveau, Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 of 5?

Ben jij sociaal, representatief en ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg?
Heb je een rijbewijs B en een auto?

Dan staat jou niets in de weg te reageren.

Wij bieden
Dan hebben wij voor jou een passende beloning over volgens CAO VVT, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden op ons eigen opleidingsinstituut HappyCampus.

Wij kunnen je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst bieden voor ca. 12 tot 24 uur per week voor bepaalde tijd.

Wil je meer weten of solliciteren?
Je kunt ons telefonisch bereiken op 084 – 87 070 65.
Sollicitaties met een uitgebreid C.V. en een pasfoto kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.