Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Laak - Thuiszorg Den Haag

In de wijk Laak in Den Haag is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Zij is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Laak heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt de vestigingsmanager wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Laak.

Wijkteam Laak - contactgegevens

Wijkteam Laak – Den HaagFiets Saskia
Saskia Chedi-Coesel - vestigingsmanager
Kempstraat 203
2572 GD Den Haag
06 - 24 11 96 12 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Laak Den Haag kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Laak of andere wijken in Den Haag en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk ..., maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige  ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Laak en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Den Haag bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.