Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Wateringen - Thuiszorg Den Haag

In de wijk Wateringen in Den Haag is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Miep Wassenaar regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Miep Wassenaar is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Wateringen heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Miep verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Miep wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Wateringen.

Wijkteam Wateringen - contactgegevens

Happy Wijkzuster : Miep Wassenaar Fiets Peter
Goudenregenstraat 272
2565 GE Den Haag
070-2136466 (8:30-17:00)
070 – 744 47 79 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wijkteam Wateringen kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Wateringen of andere wijken in Den Haag en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen uw huisarts en uw aphotheek, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Den Haag die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Miep ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Wateringen en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. Lees meer over de thuiszorg die wij in Den Haag bieden en de voordelen.

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.