Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Wateringse Veld - Thuiszorg Den Haag

Wateringse Veld, de mooie nieuwe wijk in Den Haag, heeft nu ook een eigen thuiszorg wijkteam van HappyNurse: wijkteam Wateringse Veld. Onze Happy Wijkzuster Elly Anemaet coördineert in de wijk onder meer begeleiding, verzorging, verpleging, dementiezorg, terminale nachtzorg en 24-uurszorg. Elly regelt - altijd in overleg met u - een vaste groep met zorgverleners, zodat u voortdurend bekende gezichten om u heen heeft.

Thuiszorg aanvragen

Zorgdiensten Wateringse Veld

Onze zorgdiensten zijn voor u op maat gesneden. De Happy Wijkzuster organiseert bijvoorbeeld:

  • Begeleiding bij alledaagse dingen
  • Zorg bij dementie en ondersteuning van de mantelzorgers
  • Persoonlijke verzorging
  • Wondverpleging
  • Gespecialiseerde verpleegkundige handelingen

In een intake bepaalt zij samen met u wat uw zorgvraag is. Lees meer over de zorg die wij in het Wateringse Veld en andere wijken kunnen bieden of neem vrijblijvend contact op met Elly.

Wijkteam Wateringse Veld – contactgegevens

Happy Wijkzuster Elly AnemaetFiets Elly
Goudenregenstraat 272
2565 GE Den Haag
070-2136466 (8:30-17:00)
070 – 744 47 79 (24/7 bereikbaar)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Veilige en vertrouwde zorg

Bij HappyNurse kiest u voor de menselijke maat. Wij zorgen ervoor dat u niet elke dag een ander over de vloer krijgt, maar altijd dezelfde verzorgenden en verpleegkundigen. Zo leert u ons kennen en kunnen wij goed volgen hoe het met u gaat. Dat is veilig en vertrouwd. Zo kunnen we ook rekening houden met wat u wel en niet prettig vindt. De Happy Nurses maken zelf afspraken met u die zowel u als de Happy Nurse goed passen. Zo hebben we alle tijd voor u. Lees meer over onze zorgvisie en wat ons onderscheidt van andere thuiszorgaanbieders.

Meer informatie

Wilt u thuiszorg van HappyNurse bij u in de wijk het Wateringse Veld aanvragen? Vul dan het thuiszorgaanvraagformulier in. De Happy Wijkzuster komt dan persoonlijk bij u langs voor een intake. U spreekt tijdens deze intake vrijblijvend uw wensen met ons door.