Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

wijkteam VeenendaalTineke fiets klein

HappyNurse vindt dat thuiszorg beter kan. De wijzigingen in  het zorgstelsel en de snel groeiende behoefte aan thuiszorg vraagt om een nieuwe manier van denken en werken. Daarom is HappyNurse thuiszorg in Veenendaal gestart met thuiszorg zoals het bedoeld is. Dichtbij en vertrouwd en aanwezig in de wijk.

Kleinschalige wijkteams van ervaren professionals die de omgeving kennen en zich volledig kunnen richten op het leveren van persoonlijke zorg met liefde en respect voor uw wensen. Als u chronisch ziek bent en afhankelijk van thuiszorg, dan begrijpt u hoe belangrijk het is dat u altijd op dezelfde verpleegkundigen kunt rekenen. Deze verpleegkundigen komen op de afgesproken tijd bij u langs en kennen uw situatie. Ze volgen het verloop, bieden service en zijn flexibel. U maakt samen met HappyNurse uw zorgplan geheel op maat. 

Vestigingsmanager Tineke de Wit is een ( wijk) verpleegkundige met 34 jaar ervaring in de thuiszorg.

“Naast veel ervaring in de thuiszorg heb ik gewerkt als casemanager dementie bij ketenzorg Amstelland en als praktijkverpleegkundige bij gezondheidscentrum voor asielzoekers. Al deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik nu mijn eigen thuiszorgorganisatie heb;  wijkteam Veenendaal, wijkteam Bennekom, wijkteam Lunteren, wijkteam Ederveen en de buitengebieden van Ede als franchise nemer bij HappyNurse.


Als extra service kunnen wij de cliënten en hun mantelzorgers onafhankelijke casemanagement dementie bieden. Naast het behartigen van de belangen van de cliënten en het managen van de wijkteams draai ik zelf ook diensten zodat ik samen met mijn personeel de kwaliteit van de geleverde zorg hoog kan houden”.

Uw Happy Wijkzuster Tineke de Wit is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij het wijkteam Veenendaal heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

 

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorgTineke klein

Happy Wijkzuster Tineke de Wit verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Begeleiding 
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging en gespecialiseerde verpleging
  • Behandeling thuis
  • Nachtzorg 

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Tineke wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Veenendaal.

 

Wijkteams veenendaal - contactgegevens

Happy Wijkzuster - Tineke de Wit
06 - 40 79 13 48 (24/7 bereikbaar)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.