Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Zoetermeer-Noord

In de wijk Zoetermeer-Noord in Zoetermeer is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Jolanda Scholte regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Jolanda is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Zoetermeer-Noord heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Jolanda Scholte verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Jolanda wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze Happy Wijkzuster in Zoetermeer-Noord.

Wijkteam Zoetermeer-Noord - contactgegevens

Happy Wijkzuster - Jolanda ScholteJolanda fiets
Dublinstraat 20
2712 HS Zoetermeer
06 - 31 68 74 43
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Zoetermeer-Noord kent de buurt

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Zoetermeer-Noord of andere wijken in Zoetermeer en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Zoetermeer die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Jolanda Scholte ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Zoetermeer-Noord en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. 

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.