Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

De betere thuiszorg.

begeleiding

 

Als u niet meer in staat bent om bepaalde dingen zelf te regelen of uit te voeren, kunt u begeleiding krijgen. Bij het WMO-loket van uw gemeente kunt u daar een indicatie voor aanvragen. HappyNurse kan u daar ook bij helpen.

Begeleiding van HappyNurse kan zijn u helpen bij het plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, nemen van bepaalde besluiten, structureren van uw dag en sociale vaardigheden. Wij kunnen u helpen bij het voeren van regie door met of eventueel voor u gesprekken te voeren met instanties zoals de gemeente, de woningcorporatie, uw huisarts enzovoorts. Het kan ook zijn dat u praktische ondersteuning nodig heeft bij post openen en afhandelen, gebruik van uw telefoon, tv en computer, beheren van uw (huishoud)geld, mobiliteit of gebruiken van openbaar vervoer, oppakken, aanreiken, verplaatsen van spullen in huis en bij het plannen en oefenen van vaardigheden en stimuleren van contact in uw sociale omgeving.

Als u mantelzorger bent en voor het eerst geconfronteerd wordt met de zorg voor een familielid of kennis, dan kan HappyNurse u helpen bij het omgaan met degene voor wie u zorg draagt en u instrueren en helpen oefenen met bepaalde handelingen ten behoeve van uw familielid of kennis.

De Happy Wijkzuster bespreekt graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op. Kijk bij de wijkteams voor een team bij u in de buurt.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">