Scroll down for more information

Start je eigen
Thuiszorg wijkteam

Start als ondernemer je eigen Thuiszorg vestiging. Waarom zelf alles uitvinden en risico’s lopen?
Interesse? Check jouw kansen?
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Jij bent klaar voor de volgende stap in de zorg

Je werkt al een aantal jaren als professional in de zorg, jouw aanwezigheid tovert een glimlach op het gezicht van mensen, je bent een geboren leider, je bent een gevoelsmens, je weet mensen te motiveren en aan je te binden èn je bent toe aan de volgende stap. Je hebt een duidelijke visie op de zorg; jij vindt namelijk ook dat het beter kan en moet en zou dit graag samen doen met een organisatie die alles van a-z al heeft geregeld.

 

Jouw eigen HappyNurse Wijkteam

Je bent (wijk)verpleegkundige en weet dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Jij gelooft ook in zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving en in het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Je handelt snel en vanuit gevoel. Dit is de basis voor succes. Met HappyNurse achter je start je snel en professioneel jouw eigen vestiging.

Ervaringen van andere
succesvolle thuiszorgondernemers

We hebben twee thuiszorgondernemers gevraagd hun ervaringen te delen met jou. Twijfel je nog?
Zit je nog met een aantal vragen? Lees dan hier de verhalen van Saskia en Maik.

Saskia Chedi-Coesel
”Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.“ Lees meer >
Maik Jansen
”Toen ik HappyNurse tegenkwam dacht ik: ja! Een kans om een werkgever te worden waarvoor mensen met plezier in de thuiszorg werken, dat sprak me heel erg aan. Bovendien kan ik met HappyNurse mijn ondernemersdrang kwijt.“ Lees meer >

de marktscan
voor jouw locatie

Bel ons voor de mogelijkheden op dit moment. HappyNurse heeft al veel marktonderzoek gedaan en daarom weten we precies waar de kansen in de markt liggen.
Wil jij je eigen wijkteam starten en heb je ook al een locatie op het oog? Tijdens het kennismakingsgesprek checken we dan gelijk of jouw locatie behoefte heeft aan een HappyNurse vestiging.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met een partner (thuis)zorgondernemer te worden. Maar waar moet je dan aan denken en hoe pak je dit het beste aan? Ook daar hebben we ervaring mee.

Kennismaking inplannen

wijkzuster fiets

Erkend leerbedrijf
ISO 9000
Actiz
ABU
SNCU