Scroll down for more information

Start nu jouw eigen
Thuiszorg wijkteam

Start als zelfstandig ondernemer jouw eigen Thuiszorg vestiging. Laat zien dat jij het in je hebt om ondernemer te zijn!
Interesse? Klik hier. Laat zien dat jij het in je hebt! Doe de QuickScan!
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Weet jij het beter?

Je ziet jezelf als professional in de zorg, je bent een geboren leider, je weet mensen te motiveren en aan je te binden èn je bent toe aan de volgende stap. Je hebt een duidelijke visie op de zorg; jij weet dat het beter kan en moet!

Jouw eigen HappyNurse Wijkteam

Je bent (wijk)verpleegkundige en weet dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Jij gelooft ook in zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving en in het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Maar je zoekt nog wel de ruimte en vrijheid om jouw visie in de praktijk te brengen. Jouw unieke kijk en de ondersteuning van HappyNurse maken jouw team tot een succes.

Ervaringen van andere
succesvolle thuiszorgondernemers

Saskia Chedi-Coesel
”Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.“ Lees meer >
Maik Jansen
”Toen ik HappyNurse tegenkwam dacht ik: ja! Een kans om een werkgever te worden waarvoor mensen met plezier in de thuiszorg werken, dat sprak me heel erg aan. Bovendien kan ik met HappyNurse mijn ondernemersdrang kwijt.“ Lees meer >

de marktscan
voor jouw locatie

HappyNurse heeft al veel marktonderzoek gedaan. Wil jij je eigen wijkteam starten en heb je ook al een locatie op het oog? Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij voor jou een marktscan doen om te kijken of jouw locatie behoefte heeft aan een HappyNurse vestiging.

Zorg dat je er snel bij bent; we hebben nog maar een aantal plekken over!

Vraag de marktscan aan

SAMEN MET IEMAND zorgondernemer WORDEN?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met een partner (thuis)zorgondernemer te worden. Maar waar moet je dan aan denken en hoe pak je dit het beste aan? Wij informeren jou hier graag over.

 

Ja ik wil meer weten

wijkteam voorburg

Erkend leerbedrijf
Actiz
ISO 9000
ABU
SNCU