Scroll down for more information

Start jouw eigen
Thuiszorg wijkteam

Start als zelfstandig ondernemer je eigen succesvolle Thuiszorg vestiging. Ben jij geschikt om je eigen HappyNurse Wijkteam te starten?
Interesse? Jouw eigen Wijkteam starten? Doe de QuickScan!
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Samen werken we aan jouw succes

Je ziet jezelf als professional in de zorg, je bent een geboren leider, je weet mensen te motiveren en aan je te binden èn je bent toe aan een volgende stap. Je hebt een duidelijke visie op de zorg; jij weet dat het beter kan en moet!

Jouw eigen HappyNurse Wijkteam

Je bent (wijk)verpleegkundige en weet dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Jij gelooft in een efficiëntere aanpak, zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving én in het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Daarnaast wil je nog wel de ruimte en vrijheid om jouw visie in de praktijk te brengen. Samen met HappyNurse bereik je dat.

kijk hoe maaik dat doet

Maik Jansen
”Toen ik HappyNurse tegenkwam dacht ik: ja! Een kans om een werkgever te worden waarvoor mensen met plezier in de thuiszorg werken, dat sprak me heel erg aan. Bovendien kan ik met HappyNurse mijn ondernemersdrang kwijt.“ Lees meer >

Waar is nog plaats

HappyNurse heeft al marktonderzoek gedaan. Daarom weten wij al waar de kansen liggen. Wil jij, alleen of met iemand anders, je eigen wijkteam starten en heb je ook al een locatie op het oog? Neem dan snel contact op. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen waar de kansen voor jou liggen voor een nieuwe HappyNurse vestiging.

Plan een marktscan.

Erkend leerbedrijf
ABU
SNCU
ISO 9000
Actiz