Scroll down for more information

Start jouw eigen
thuiszorg wijkteam

Start samen met ons als zelfstandig ondernemer je eigen Thuiszorg vestiging. Ben jij geschikt om je eigen HappyNurse Wijkteam te starten? Twijfel je nog en wil je weten of het past bij jou? Doe dan de Quickscan.
Meer weten? Doe de QuickScan!
X

Neem met mij contact op:

Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Klaar voor jouw volgende stap in de zorg?

Je werkt al een aantal jaren als professional in de zorg, je bent een leider, je weet mensen te motiveren en aan je te binden èn je bent toe aan de volgende stap. Door jouw ervaring heb je een duidelijke visie op de zorg; jij vindt namelijk ook dat het beter kan en moet!

Jouw eigen HappyNurse Wijkteam

Je bent (wijk)verpleegkundige en vindt dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Je weet wat je wilt, maar nog niet helemaal hoe. Jij gelooft in zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving en in het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Aan de ene kant zoek je de ruimte om dit allemaal te doen, maar wel met een organisatie achter je die er altijd voor je is. Happy Nurse helpt je.

Ervaringen van andere
succesvolle thuiszorgondernemers

Twijfel je nog?
Zit je nog met een aantal vragen? Lees dan hier de verhalen van Saskia.

Saskia Chedi-Coesel
”Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.“ Lees meer >

de marktscan
voor jouw locatie

Om jou succesvol te kunnen laten zijn heeft HappyNurse al veel marktonderzoek gedaan. Wij weten waar de kansen liggen. Heb je ook al een locatie op het oog? Neem dan zeker contact op. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek nemen we alle tijd voor je en zullen wij voor jou een marktscan doen om te kijken of jouw locatie behoefte heeft aan een HappyNurse vestiging. Misschien wil je het wel samen met iemand doen. Ook dat is mogelijk.

Gesprek en marktscan aanvragen

SNCU
ABU
Erkend leerbedrijf
ISO 9000
Actiz