Zorgondernemer
Nieuws

Het laatste nieuws en de beste tips voor zorgondernemers lees je hier.
< terug

Overweeg je wel eens om voor je zelf te beginnen en wil je werken in de zorg? Maar weet je nog niet precies in welke vorm je dat wilt doen? En hoe je dat moet aanpakken? 

Misschien is dan franchisen bij HappyNurse iets voor jou. Je kunt bij HappyNurse zorgondernemer worden door je eigen uitzendbureau te beginnen, of je eigen wijkteam op te starten.

Franchise is een vorm van intensieve samenwerking tussen een zelfstandig ondernemer en een franchisegever, die een succesvolle formule heeft ontwikkeld, waar jij gebruik van mag maken. Zo ook bij HappyNurse, een kwaliteitsmerk in de zorg. De kern van de samenwerking die wij aangaan met zorgondernemers bestaat uit het benutten van ieders kracht. Jij zorgt als zorgondernemer voor uitstekende dienstverlening aan cliënten thuis (wijkteam) of zorginstellingen (uitzendbureau). 

De HappyNurse serviceorganisatie ondersteunt je daarnaast en neemt veel administratieve, juridische, marketing en financiële rompslomp uit handen zodat jij je op de zorg kunt focussen.

Meer weten over een franchise zorgonderneming?

Wil je meer weten of het starten van een franchise zorgonderneming iets voor jou is? Bekijk dan eens het artikel van de Kamer van Koophandel'Biedt franchise jou kansen?'. Daarin worden een aantal belangrijke punten over franchise op een rij gezet. Of doe meteen de QuickScan en ontdek of zorgondernemer iets voor jou is.

Als je interesse hebt om zorgondernemer te worden bij HappyNurse, vul dan je gegevens in en dan vertellen we je daar vrijblijvend graag meer over!

 

Dromen van je eigen zorgonderneming, franchise iets voor jou?

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord