Scroll down for more information

Zorgondernemer
Nieuws

Het laatste nieuws en de beste tips voor zorgondernemers lees je hier.
< terug
Hoe word ik zorgondernemer bij HappyNurse? - de opleiding

Als jij een eigen vestiging van HappyNurse start, neemt HappyNurse je alle rompslomp uit handen, zodat jij je geheel op de zorg kunt focussen, maar we zorgen ook voor een goede opleiding. In een aantal weken tijd werken we je met dit programma in tot nieuwe zorgondernemer. Wil je weten wat er allemaal aan bod komt?

 

Wat doe je?

In de eerste week begin je met een E-learning introductie over franchising. 
In de tweede week richt je je op de kennismaken, de bedrijfsstructuur, de E-learning module Jouw wijkteam, vervolgens een nabespreking van deze E-learning, je staat stil bij jouw missie, visie en cultuur, het zorgproces, financieringsstromen en tot slot de E-learning module Marketing.
In de daaropvolgende derde week begin je met Marketing, gevolgd door Happyshop, Nedap: introductie ONS, Nedap: introductie Hasmoves, E-learining OMAHA.

In de vierde week ben je bezig met kwaliteitsmanagement, nabespreking E-learning OMAHA, het kwaliteitshandboek, audits, Nedap: controleren, corrigeren, fiatteren, E-learning Jaarplan, kennismaking Zorg Support & Finance, managementinformatie, debiteurenbeheer, nabespreking E-learning Jaarplan, en de presentatie van de jaarplannen. 
In de vijfde week sluit je de opleiding af met de laatste info over HRM, AFAS, cao VVT, verzuim, HappyCampus, klachtenmanagement, MIC, MIM, cliënttevredenheid en cliëntenraad. Tot slot is er een werkbezoek op locatie en een afsluiting en evaluatie.

 

Interesse om ook zorgondernemer te worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op met HappyNurse, we vertellen je er graag meer over.

 

In het artikel over de procedure en het starten kun je alvast lezen wat er bij komt kijken nadat je gesolliciteerd hebt als zorgondernemer bij HappyNurse. 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ABU
SNCU
ISO 9000