Scroll down for more information

Zorgondernemer
Nieuws

Het laatste nieuws en de beste tips voor zorgondernemers lees je hier.
< terug
Procedure voor startende zorgondernemers

Je overweegt wel eens om voor jezelf te beginnen. De visie van HappyNurse spreekt je aan, maar de stap om te gaan solliciteren heb je nog niet genomen. Wij weten dat de stap om voor jezelf te beginnen met een eigen wijkteam of uitzendbureau nogal wat voeten in aarde heeft. De beste potentiële zorgondernemers gaan ook niet over één nacht ijs.

Wil je al wat meer weten over wat je kunt verwachten als je de eerste stap zet, lees dan hoe de procedure bij HappyNurse verloopt.

  • Eerst is er een vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Ben je enthousiast dan kun je eventueel kennismaken met een van de ervaren (thuis)zorgondernemers
  • Ben je enthousiast om te starten? Dan krijg je, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring, alle verdere gedetailleerde documentatie om te bestuderen (de overeenkomst, een exploitatiemodel, een concept businessplan, een marktanalyse)
  • In een laatste gesprek beantwoorden we al je vragen en bespreken we eventuele twijfels of zorgpunten
  • En dan beslissen we van beide kanten of we een samenwerkingsovereenkomst aangaan en wanneer je die komt ondertekenen
  • We ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst
  • En dan start je op enig moment met de vierweekse aanvangsopleiding. De start van je eigen HappyNurse wijkteam of uitzendbureau is dan een feit!
Ondernemer betekent persoonlijke groei

Het vak, je rol als ondernemer, de dynamiek, contacten en afwisseling; ondernemen met HappyNurse biedt een ongekend speelveld voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert door te doen. Daarnaast helpen en inspireren we elkaar binnen het landelijke netwerk van HappyNurse ondernemers.
Via de HappyCampus staat je een rijk arsenaal opleidingen, trainingen en coaching op maat ter beschikking. Hiermee ondersteunen we jouw groei als authentiek leider in de zorg en voor je team. Jouw groei en ontwikkeling is ook de groei van HappyNurse. Samen worden we groter en beter.

 

Interesse?

Neem contact op voor het eerste vrijblijvende orienterende gesprek.

Erkend leerbedrijf
SNCU
Actiz
ABU
ISO 9000