HappyNurse ontvangt ABU-keurmerk als erkenning voor kwaliteit uitzendbranche

28 maart 2023

HappyNurse ontvangt ABU-kenmerk als erkenning voor kwaliteit uitzendbranche

HappyNurse heeft ook voor dit jaar het ABU-keurmerk ontvangen, een erkenning voor kwaliteit binnen de uitzendbranche. Met deze certificering toont HappyNurse aan dat zij voldoen aan de strenge eisen die de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) stelt aan uitzendorganisaties. Het ABU-keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor HappyNurse, dat zich als zorg- en uitzendorganisatie blijft inzetten voor het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van betrouwbare arbeidskrachten aan zorgorganisaties.

Het ABU-keurmerk wordt toegekend aan uitzendorganisaties die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die zijn opgesteld door de ABU. Deze eisen hebben onder andere betrekking op de kwaliteit van de dienstverlening, de arbeidsomstandigheden van uitzendkrachten en de financiƫle stabiliteit van de uitzendorganisatie. Organisaties die in aanmerking willen komen voor het ABU-keurmerk worden onderworpen aan een uitgebreide audit, waarbij alle aspecten van de bedrijfsvoering worden geƫvalueerd.

Het behalen van het ABU-keurmerk is dan ook een belangrijke mijlpaal voor HappyNurse. Het laat zien dat de organisatie voldoet aan de strenge eisen van de ABU en dat zij zich blijft inzetten voor het bieden van hoogwaardige zorg en betrouwbare arbeidskrachten aan zorginstellingen. Het ABU-keurmerk is daarnaast een erkenning voor de kwaliteit van de dienstverlening van HappyNurse en biedt zorgorganisaties de garantie dat zij kunnen rekenen op betrouwbare en kwalitatieve uitzendkrachten.

De zorgsector heeft behoefte aan betrouwbare uitzendkrachten die snel inzetbaar zijn en beschikken over de juiste kwalificaties en vaardigheden. HappyNurse speelt hierop in door zorgvuldig te selecteren en te screenen op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het ABU-kenmerk is een bevestiging van de kwaliteit van de uitzendkrachten die HappyNurse levert en biedt zorginstellingen de zekerheid dat zij kunnen rekenen op hoogwaardige en betrouwbare arbeidskrachten.

Daarnaast hecht HappyNurse veel waarde aan de arbeidsomstandigheden van haar uitzendkrachten. Zo biedt HappyNurse haar uitzendkrachten goede arbeidsvoorwaarden en zorgt zij voor een veilige werkomgeving. Het ABU-kenmerk stelt ook strenge eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden en het is dan ook een bevestiging dat HappyNurse hieraan voldoet.