Liever HappyNurse!

HappyNurse is een landelijk gespecialiseerd uitzendbureau voor de zorg. Met een dagelijkse inzet van meer dan 1.500 verpleegkundigen en een pool van meer dan 20.000 gemotiveerde zorgprofessionals, studenten, basisartsen en psychologen kunnen wij elke arbeidsvraag in de zorg goed en snel beantwoorden. Met 28 franchise en non-franchise vestigingen verspreid door Nederland zijn we bovendien altijd dichtbij. En met HappyOne brengen wij vraag en aanbod van zorgpersoneel moeiteloos samen, voor een ultieme match.

Werken in de zorg is het mooiste dat er is! HappyNurse helpt zorgorganisaties met de invulling van hun flexibele schil. Dit doen wij met vestigingen in heel Nederland en ons digitale platform HappyOne, zodat we altijd dichtbij zijn. Dichtbij de opdrachtgevers, maar ook dichtbij de flexwerkers. Dagelijks werken duizenden HappyNurses op afdelingen door heel Nederland en maken daarbij cliënten happy

Het is mijn verantwoordelijkheid om dit iedere dag met 28 vestigingen door heel Nederland te realiseren. Deze verantwoordelijkheid draag ik met liefde en ontzettend veel plezier! Graag ga ik in gesprek met je totdat iedere zorgprofessional en iedere zorgorganisatie zegt: Liever HappyNurse.

Happy groet, Rutger van den Noort

Onze Geschiedenis

Het verhaal van HappyNurse start in 2008, als oprichtster Marijke Horstink met een blindedarmontsteking in het ziekenhuis terechtkomt. Marijke was onder de indruk van de toewijding, passie en energie van de verpleegkundigen, maar las in dezelfde week over hun hoge werkdruk, inefficiënte werkroosters en lage salarissen. Daar wilde ze graag iets aan doen! Met de ambitie om de leukste werkgever voor verpleegkundigen te worden, besloot ze haar eigen uitzendbureau in de zorg te starten. HappyNurse werd geboren, met als doel om zorgprofessionals blij te maken met werk dat bij hen past én voldoende perspectief biedt.  
 
De gedachte achter HappyNurse is logisch. Immers: als je goed voor je verpleegkundigen zorgt, met aandacht voor een goede werk-privébalans, ontwikkelmogelijkheden en werkomstandigheden, dan wordt hun duurzame inzetbaarheid vergroot, blijven zij langdurig behouden voor de zorg én werk je aan gelukkige patiënten: Happy Nurse, Happy Patient! 

Onze Visie

HappyNurse is hét flexbureau voor zorgprofessionals. Met liefdevolle aandacht bieden we professionele zorg. Dát is wat onze flexwerkers en opdrachtgevers ervaren én waarderen, maar ook wat perfect past bij onze strategie: liever vandaag dan morgen, liever een stapje extra, liever werken bij de leukste club. Dat is wat we bedoelen met: Liever HappyNurse. Het is dan ook onze allerliefste wens dat steeds meer zorgorganisaties, patiënten en medewerkers met een groot zorghart bewust liever voor ons kiezen. Dát is het HappyNurse-effect.

Onze missie

De naam van onze organisatie is meer dan een leuk klinkende naam. Want HappyNurse is onze overtuiging. Zijn onze nurses tevreden, dan stralen ze dat uit. En dat heeft effect op de mensen voor wie ze met veel aandacht zorgen. 

We zijn een betrouwbare partner voor zorginstellingen met een hoge invulquote van diensten, wat resulteert in een efficiënte planning én tevreden opdrachtgevers. 

Zo zorgen we elke dag voor blije zorginstellingen, zorgprofessionals én patiënten: Happy Nurse, Happy Patient!  

Onze tijdlijn

Tijdslijn