Wij zijn HappyNurse

HappyNurse is het platform waar de zorgvraag en het zorgaanbod 24/7 worden gematched. De zorg staat onder grote druk, zorgprofessionals hebben specifieke wensen over waar en wanneer ze willen werken.


HappyNurse is de partner die zorgorganisaties helpt in de transformatie naar toekomstige zorg. Dat doen wij middels ons digitale platform HappyOne en de labels HappyNurse, HappyMedStudent en LieverDetachering. In al ons dagelijkse werk staat de mens centraal zodat iedere zorgprofessional en iedere zorgorganisatie zegt: Liever HappyNurse. Het is mijn verantwoordelijkheid om dit iedere dag met ons hele team en 28 vestigingen door heel Nederland te realiseren. Deze verantwoordelijkheid draag ik met liefde en ontzettend veel plezier! 

Happy groet,

Enrike Rutten

Onze Visie

Met liefdevolle aandacht zijn wij professioneel en betrokken. Dát is wat onze zorgprofessionals en opdrachtgevers ervaren en waarderen. En dat perfect past bij wie we zijn en hoe we werken: liever vandaag dan morgen, liever dat stapje extra, liever werken bij de leukste club. Dat is wat we bedoelen met Liever HappyNurse. Het is dan ook onze allerliefste wens dat steeds meer zorgorganisaties, patiënten en medewerkers met een groot zorghart bewust liever voor ons kiezen. Dát is het HappyNurse-effect.

Onze missie

Wij dragen bij aan het toekomstbestendig maken van de zorg in Nederland. Met ons digitale platform (HappyOne) en onze verschillende labels zijn wij 24/7 van grote toegevoegde waarde voor de zorgmarkt. Wij bieden zorgprofessionals precies wat zij zoeken in hun loopbaan en ontzorgen zorgorganisaties door de planning kwalitatief hoogwaardig in te vullen. Meer grip, minder kosten en vooral ook veel efficiency. Er ontstaat weer meer ruimte voor de corebusiness: zorg verlenen. 

De geschiedenis

Tijdslijn