Werken in jouw zorgbranche

Bij HappyNurse bepaal jij waar jij het liefst werkt. Wij hebben leuke opdrachten in verzorgings- en verpleeghuizen, in de GGZ, de gehandicaptenzorg en in ziekenhuizen. Waar voel jij je happy?

hét flexbureau voor de zorg

HappyNurse is hét flexbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet! Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patiënt. We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen met jou de zorg beter kunnen maken. Onze Nurses kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun wensen, ambities en levensfase en krijgen alle ruimte om hun kwaliteiten maximaal te benutten. Wij geloven in een hechte relatie met onze Nurses en stoppen hier dan ook al onze energie en liefde in.

Werken in Verzorgings- of verpleeghuizen

Ligt jouw passie bij de ouderenzorg en mensen die dankzij een ziekte of een beperking niet meer thuis kunnen wonen? Dan is een baan in de VVT iets voor jou. Werken in de VVT is meer dan zorgzaam zijn en veel geduld hebben. Jij maakt het verschil! jij geeft mensen de hulp en liefdevolle zorg die ze nodig hebben. En je gaat voor die extra glimlach, iedere dag weer.

Werken in de geestelijke gezondheidszorg

Wil je jouw zorgtalent inzetten om mensen in de GGZ te helpen? Ook dan zit je goed bij HappyNurse. Werken in de GGZ is uitdagend en kost en geeft veel energie omdat je er bent voor speciale mensen met psychische problemen, die specialistische zorg nodig hebben.

Werken in de gehandicaptenzorg

Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van cliënten met een verstandelijke beperking? Dan is de gehandicaptenzorg iets voor jou. Het is dankbaar werk, waarin je mensen op een liefdevolle manier helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling en opvoeding, wonen, vrije tijd, persoonlijke verzorging, school of werk.

Werken in het ziekenhuis

Combineer je handen aan het bed met een groot zorghart voor patiënten? Dan ben jij onmisbaar in het ziekenhuis. Dat geldt voor de patiënten die er zijn opgenomen en voor je collega's van de verpleegafdeling. Jij staat voor goede zorg met een glimlach en geeft de liefdevolle aandacht die mensen verdienen.

De perfecte match met Happy Nurse

Of je nu vast- of flexibel personeel zoekt, voor lange of korte termijn: met de applicatie HappyOne vind je altijd de perfect match voor jouw zorgorganisatie. HappyOne brengt vraag en aanbod op een efficiënte en kwalitatieve manier bij elkaar. Daarom h