Alles op één plek? Dat kan, met HappyOne!

HappyOne verbindt zorgorganisaties en zorgprofessionals en combineert een snelle en effectieve personeelsmatching met maximale flexibiliteit én controle. Hierdoor wordt de kloof tussen personeelsschaarste en personeelsbehoeften efficiënt gedicht.

Alles-in-één oplossing HappyOne

Met het efficiënte en gebruiksvriendelijke HappyOne kunnen organisaties tijd en geld besparen en de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren. HappyOne biedt hiervoor een breed scala aan functies, zoals het inzien van werkroosters, verlof- en ziektedagen en kwalificaties en certificeringen van medewerkers. 

Ook geeft HappyOne zorgprofessionals de mogelijkheid om op elk moment van de dag diensten selecteren die passen in hun planning. Zo kunnen ze werk doen dat goed past bij hun wensen, ambities én de levensfase waar ze in zitten. Daarmee maakt HappyOne een eind aan tijdrovende administratieve processen en zorgt ze voor efficiëntie en overzicht voor zowel zorgorganisaties als zorgprofessionals.

Dáárom kies je voor HappyOne!

Met HappyOne vul je jouw planning sneller en makkelijker dan ooit! En je hebt nog vele andere voordelen:

  • Bespaar tijd en geld;
  • Overzicht in je planning;  
  • Minder administratieve lasten;
  • Minder risico op miscommunicatie;
  • Meer tijd voor persoonlijk contact met de planners op de HappyNurse vestiging;
  • Direct toegang tot een uitgebreide database met beschikbare HappyNurse zorgprofessionals / diensten!

Hoe werkt HappyOne?

HappyNurse ontzorgt graag. Dit doen wij mede door de ontwikkeling van HappyOne: dé alles in één omgeving voor zorgprofessionals en zorgorganisaties. HappyOne is een interne applicatie met twee uitingen: de mobiele HappyOne app voor zorgprofessionals en het online HappyOne portaal voor zorginstellingen: 

Voor zorgorganisaties

Het HappyOne portaal is hét online dashboard waar alle zorginstellingen van HappyNurse eenvoudig toegang toe hebben. In dit dashboard kunnen zij documenten en declaraties inzien, diensten uitzetten en bekijken welke flexwerkers een dienst accepteren. 

Met HappyOne profiteren zorgorganisaties niet alleen van de juiste zorgprofessionals, met de juiste competenties, diploma’s en certificaten, maar ook van een snelle responstijd. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op het bieden van passende zorg, terwijl wij ons ontfermen over het personeelsvraagstuk. 

Voor zorgprofessionals

De HappyOne app zorgt ervoor dat zorgprofessionals zoals jij hun beroep met passie en autonomie kunnen uitvoeren. Met een paar klikken bepaal je zelf je eigen rooster. Via de app heb je direct toegang tot meer dan 160 opdrachtgevers door heel Nederland! Zo zorgen we dat zorgprofessionals en zorgorganisaties flexibel, efficiënt, en kwalitatief kunnen samenwerken. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken om de perfecte match te vinden.

HappyOne: als het digitaal kan

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Contact over HappyOne

Blijf niet achter, maak de slimme keuze met HappyOne! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage