HappyOne: als het digitaal kan

De HappyOne app is speciaal ontwikkeld om zorgorganisaties en zorgprofessionals naadloos met elkaar te verbinden. Onze app legt de focus op flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit en transparantie om tegemoet te komen aan de behoeften van beide partijen.

Zorgprofessionals

De HappyOne app is gemaakt om zorgprofessionals te helpen de juiste match te vinden met zorgorganisaties. Met onze app willen we ervoor zorgen dat zorgprofessionals en zorgorganisaties flexibel, efficiënt, en kwalitatief kunnen samenwerken. We willen het makkelijk maken om de perfecte match te vinden. Ons doel is om zorgprofessionals zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat beide partijen goed met elkaar kunnen samenwerken.

De volgende vestigingen werken al met HappyOne:
Amsterdam, Groningen en Den Haag

Zorgorganisaties

De HappyOne app is mede ontwikkeld om zorgorganisaties te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match met zorgprofessionals. Met onze app staat flexibiliteit, efficiëntie, kwaliteit en transparantie centraal, zodat zowel zorgorganisaties als zorgprofessionals hun behoeften optimaal kunnen vervullen. HappyOne maakt het proces van het vinden van de juiste match eenvoudig en betrouwbaar. We streven ernaar om zorgorganisaties op een optimale manier van dienst te zijn en de perfecte synergie tussen beide partijen te creëren.


Contact over HappyOne

Blijf niet achter, maak de slimme keuze met HappyOne! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage