Onze inhouse flexoplossing

12 april 2023

HappyNurse is al 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van flexibele oplossingen voor personeelsbehoefte aan zorgorganisaties. Een van onze oplossingen is de inhouse dienstverlening, hierbij een toelichting op hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij het oplossen van personeelstekorten en andere uitdagingen vanuit de inhouse oplossing.

Uitdagingen in de zorg

Zorgorganisaties hebben te maken met een breed spectrum aan uitdagingen zoals onverwachte personeelsuitval, hoge werkdruk, hoog ziekteverzuim en een tekort aan gekwalificeerd personeel. Deze uitdagingen kunnen leiden tot een verstoring van de kwaliteit van zorg en kosten de organisatie veel geld.

Onze inhouse flexoplossing

Onze inhouse flexoplossing is speciaal ontworpen om deze problemen op te lossen. We bieden een uniek concept waarbij wij een eigen recruiter en planner bij uw organisatie plaatsen, die zich volledig richten op het invullen van de personeelsbehoefte. Door de expertise en ervaring van ons team zijn we in staat om snel en efficiënt de juiste kandidaten te selecteren en te plaatsen binnen uw organisatie.

De voordelen van onze oplossing 

Er zijn veel voordelen aan onze inhouse oplossing. We zorgen voor een betere planning van personeel en meer continuïteit van zorg. Dit betekent minder werkdruk voor uw vaste medewerkers en meer tijd en aandacht voor uw patiënten. Daarnaast zorgen we voor een betere beheersing van de kosten, omdat we alleen personeel inzetten wanneer dat nodig is. Onze oplossing biedt dus niet alleen meer flexibiliteit, maar ook een betere kwaliteit van zorg en een kostenbesparing.

Digitale hulpmiddelen

Naast onze inhouse dienstverlening kunnen we ook digitale middelen inzetten om de zorgvraag nog beter te realiseren. Hierbij kunt u denken aan slimme planningstools, monitoring van de zorg via mobiele apps en beeldzorg. Dit betekent dat uw organisatie kan profiteren van de voordelen van digitale middelen, zoals snellere en efficiëntere zorgverlening en een betere communicatie tussen zorgverleners onderling en met de patiënten. Hierdoor kunnen we uw organisatie helpen om de zorgvraag nog beter te realiseren.

Toekomstbestendigheid van uw zorgorganisatie 

Met onze inhouse dienstverlening en digitale middelen zijn we ervan overtuigd dat we uw organisatie kunnen helpen om de uitdagingen in de zorgsector aan te pakken en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Wij werken in een partnership met uw organisatie aan de toekomstbestendigheid van uw organisatie en daarmee aan de zorg in Nederland.

Plan een afspraak in!

We staan klaar om met u samen te werken en een oplossing op maat te bieden die past bij uw behoeften en wensen. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen, plan dan hier een kennismakingsafspraak in.