Happy aan de slag!

Met de HappyOne app vind je makkelijk en snel werk dat bij je past! Ontvang een melding wanneer er openstaande dienst­en zichtbaar zijn die aansluiten op jouw profiel. Vervolgens kun je direct de diensten accep­teren die passen bij jouw voorkeur, competenties en beschikbaarheid. Met de HappyOne app heb je direct en 24/7 toegang tot onze pool van meer dan 160 verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Gebruik de HappyOne app!

Terwijl je op de bank je favoriete serie zit te kijken open jij even de HappyOne app.
Even zien welke diensten ik volgende week wil werken”, denk je. Terwijl je door alle beschikbare diensten scrolt, meld je je er voor een paar aan. Maandag ga je even koffiedrinken met een vriendin, maar dinsdag, woensdag en vrijdag wil je wel een dienstje draaien. *KLIK* *KLIK* “Zo dat was makkelijk!”. Nu weer snel verder kijken naar je serie... 

De HappyOne app zorgt ervoor dat zorgprofessionals zoals jij hun beroep met passie en autonomie kunnen uitvoeren. Met een paar klikken bepaal je zelf je eigen rooster. Weten hoe jij alle beschikbare diensten op je mobiel krijgt? Lees dan snel verder!

Handleiding van de HappyOne app

Wil jij aan de slag met de HappyOne app? Download dan nu de app op je telefoon: 

Klik hier voor de download van HappyOne op Android 

Klik hier voor de download van HappyOne op iOs

Via onderstaande knop kun je de handleiding bekijken. Met een aantal snelle stappen stel jij je app goed in en kun jij binnenkort diensten accepteren vanaf de bank!

De kracht van HappyOne

HappyNurse heeft veel diensten in de zorg op verschillende niveaus door heel Nederland. Of je nu een flexkracht in loondienst bent of werkt op zzp-basis. Zoek je een baan in de zorg? Dan vind je die bij ons! Ben jij geneeskundestudent en zoek je een leuke bijbaan? Dan zien we je ook graag! Want elke toekomst heeft een begin. 

HappyOne is geen vervanging van persoonlijk contact. Het is een toevoeging om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en dat verandert niet door de app. Bij HappyNurse ben jij geen nummer, maar onderdeel van een team. Jij hebt en houdt je eigen contactpersoon. Happy Nurse: Happy Patient!

Veiligheid van jouw gegevens

HappyNurse respecteert jouw privacy. In HappyOne is dat niet anders. HappyOne verwerkt alleen gegevens die nodig zijn voor de dienstverlening van HappyNurse. Die gegevens gebruiken we alleen in de periode dat je via HappyNurse werkt. Wil je meer weten over ons privacy beleid? Lees dan de volledige verklaring op de website.