Vestiging Den Haag - WTC

Onze openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00

Bereikbaarheid

Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar op 085-0435830

Contact

085-0435830
planning.wtc@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Over deze vestiging

Welkom bij de leukste club! Bij HappyNurse Den Haag WTC bepaal jij waar en wanneer je werkt. Dát is onze kracht! Liever werken op één vaste zorglocatie met vaste uren? Of ga je liever flexibel aan de slag op verschillende locaties? Het kan allemaal bij HappyNurse! Het maakt niet uit of je als flexkracht of als ZZP’er bij ons aan de slag gaat, wij vinden een baan die perfect bij jou wensen past. Dat jij Happy bent in je werk is voor ons het allerbelangrijkst. Een Happy Nurse is een Happy Patient. Samen tillen we zorg naar een hoger niveau. Jouw ontwikkeling vinden we ook belangrijk en daarom bieden wij cursussen, zowel via E-learning als in groepsverband, aan om je kennis up-to-date te houden. Heb je vragen? We staan altijd voor je klaar!

Waarom Happynurse

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

icon

Kwaliteitsgarantie

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een goed salaris, zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren.

icon

Gratis (bij)scholing via onze academy

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

icon

De beste verpleegkundigen

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van.

icon

Arbeid op maat

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Neem contact op met HappyNurse Den Haag - WTC

Julya de Groot

085-0435830
julya.degroot@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Laatst geplaatste vacatures van vestiging Den Haag - WTC

Wacht niet langer en schrijf je in bij happynurse

Met de HappyNurse app regel jij zelf al je diensten, uren en uitbetalingen.

  • Gemakkelijk je eigen diensten uitzoeken.
  • Controle over je gewerkte uren en declaraties.
  • Handige meldingen vlak voor je dienst.
Schrijf je direct in