Vestiging Haarlem

Onze openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00

Bereikbaarheid

Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar op 085-0435835

Contact

020-8208957
haarlem@happynurse.nl
Arlandaweg 92
1043 EX Amsterdam

Over deze vestiging

Haarlem: een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Een stad die alles heeft. En zo ook genóeg leuke zorginstellingen die op zoek zijn naar jou.

Via HappyNurse kan je aan de slag bij verschillende zorginstellingen in en rondom Haarlem. Denk bijvoorbeeld aan Kennemerhart of Stichting Sint Jacob. Zij hebben meerdere locaties, zowel in hartje centrum als net daarbuiten (Schalkwijk, Bentveld en Heemstede). Ligt jouw voorkeur bij een Somatische afdeling? Gaat je hart sneller kloppen bij PG? Of werk je het liefst op een revalidatieafdeling? Door de vele locaties in Haarlem is alles mogelijk! Dag, avond of nacht? Jij kiest de dienst uit die het best bij je past en je stelt je eigen rooster samen.

Dus, wil jij graag een dienst werken en daarna ontspannen op het strand of een drankje drinken in één van de vele restaurants van Haarlem? Sluit je dan aan bij HappyNurse. We komen graag met je in contact!

Waarom Happynurse

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

icon

Kwaliteitsgarantie

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een goed salaris, zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren.

icon

Gratis (bij)scholing via onze academy

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

icon

De beste verpleegkundigen

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van.

icon

Arbeid op maat

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Neem contact op met HappyNurse Haarlem

Caesar de Vriend

020-8208957
caesar.devriend@happynurse.nl
Arlandaweg 92
1043 EX Amsterdam

Laatst geplaatste vacatures van vestiging Haarlem

Wacht niet langer en schrijf je in bij happynurse

Met de HappyNurse app regel jij zelf al je diensten, uren en uitbetalingen.

  • Gemakkelijk je eigen diensten uitzoeken.
  • Controle over je gewerkte uren en declaraties.
  • Handige meldingen vlak voor je dienst.
Schrijf je direct in