Happy Stories #6

13 maart 2023

Werken in de zorg is heel pittig, maar ook werk waar je als Happy Nurse veel voldoening uit haalt. HappyNurse Apeldoorn vroeg haar Nurses tijdens de kerstborrel of zij hun mooiste zorgherinnering van 2022 wilden delen. Deze prachtige verhalen delen we graag met jou. Ook in dit zesde blog delen we deze mooie verhalen graag met jou. 

"We moesten eigenlijk als zzp'er weg bij Iriszorg, maar toen kreeg ik het fantastische bericht dat ik nog een half jaar mocht blijven als pb'er & coördinator! Ze waren zo enorm tevreden en wilden zelfs dat ik een heel team ging aansturen! Echt fantastisch!"

Een Happy Nurse

"Eigenlijk is er niet één moment, vind ik, maar de dagelijkse dankbaarheid die je krijgt van mensen die je ondersteuning geeft in hun dagelijkse leven!"

Een Happy Nurse 

"Een jonge bewoner met uitbehandelde COPD heeft met veel praten besloten euthanasie te plegen terwijl ze dit ook erg vond. Ik heb tijdens mijn avonddiensten veel bij haar gezeten en met haar gepraat. Dit vond ze zeer prettig en het heeft haar gerust gesteld."

Happy Nurse Wouter

Wil je zelf ook een mooi verhaal uit de zorg met ons delen? Mail ons dan op redactie@happynurse.nl onder vermelding van Happy Stories. We kijken uit naar jouw ervaring!