Voor zorgorganisaties

De zorgvraag in Nederland neemt alsmaar toe. Onze pool van professionele flexwerkers helpt zorgorganisaties om constante kwalitatieve zorg te kunnen blijven leveren. Ook in piektijden. Zo werken we samen aan toekomstbestendige zorg.

Kwaliteiten optimaal benutten

Het is onze missie om met HappyNurse die zorg te leveren, waarbij onze samenwerking met opdrachtgevers zich steeds verder ontwikkelt. We hebben eigenlijk geen klant-leverancier-relatie meer, maar gaan partnerships aan. Samenwerkingsrelaties die voor iedereen een win-winsituatie opleveren. Zo ervaart jullie organisatie ook de kracht van onze missie: Liever HappyNurse. 

Onze organisatie heeft meer te bieden dan een leuke naam. Liever HappyNurse is onze overtuiging. Zijn onze Nurses tevreden, dan stralen ze dat uit. En dat heeft effect op de mensen voor wie ze met veel aandacht zorgen. Om die reden geven wij de flexibele medewerkers alle ruimte om hun kwaliteiten optimaal te benutten. Zo kunnen ze werk doen dat inhoudelijk en qua omstandigheden goed past bij hun wensen, ambities én de levensfase waarin ze zitten. Happy Nurse, Happy Patient. En Happy zorgorganisatie. 

Niet alleen Nurses

Zorgorganisaties kunnen bij ons terecht voor de inzet van bijvoorbeeld flexibele Verpleegkundigen, Verzorgenden en Begeleiders. Eenmalig of voor langere tijd, incidenteel of structureel. Flexkrachten van alle opleidingsniveaus kiezen voor HappyNurse. Van mbo tot hbo/wo-afgestudeerden en studenten, via HappyMedStudent, tot basisartsen. We helpen jullie met het maken van de beste match. 

Wij vinden het essentieel dat onze flexwerkers volledig bevoegd en bekwaam zijn. Dit betekent dat wij goed screenen en een uitgebreide compliance check uitvoeren.

TrustPilot

Wij zijn eerlijk en transparant. Daarom vragen wij onze flexkrachten om op Trustpilot een review achter te laten over de samenwerking met HappyNurse. Deze review staat direct online, is voor iedereen te bekijken. HappyNurse scoort een 4,6 op de 5-sterrenschaal. Daarmee zijn we het hoogst scorende uitzendbureau van Nederland. Wij geloven in Liever HappyNurse en zijn trots op deze waardering. 

ZZP'ers inhuren via HappyNurse

Ook de inhuur van zorgprofessionals die als zzp'er werken regelen jullie via HappyNurse. Deze zelfstandige zorgprofessionals worden ook getraind en begeleid door HappyNurse. Omdat jullie een vast tarief met ons afspreken, weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en hoeven jullie je niet druk te maken over wet-en regelgeving en administratieve zaken. Dat neemt HappyNurse uit handen. 

Detachering van zorgprofessionals

Zoeken jullie gekwalificeerde zorgprofessionals die langere tijd beschikbaar zijn? Denk dan aan detachering via HappyNurse. Onze verpleegkundigen en verzorgenden die via detachering beschikbaar zijn, hebben ruime ervaring en de wens om jullie organisatie voor langere tijd te ondersteunen. De voordelen? Jullie hoeven niet steeds opnieuw een zorgprofessional in te werken, de bemiddelingskosten zijn lager en de continuïteit voor de patiënten, collega's en de planning is beter. Na verloop van tijd heeft u de mogelijkheid, als alle partijen het daarover eens zijn, om de flexwerker van HappyNurse over te nemen. 

Ik kom graag in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0702622229
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

0702622229
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage