Direct inzetbare zorgprofessionals voor jouw organisatie

Onze pool van ervaren zorgprofessionals helpt zorgorganisaties om constante kwalitatieve zorg te bieden. Ook in piektijden. Tijdelijk of vast. Samen werken we aan een toekomstbestendige zorg.

Ik zoek een zorgprofessional Of bel 085-0435835

Duurzame partnerschap

Bij HappyNurse streven naar duurzame partnerschappen met onze zorginstellingen en verpleegkundigen, waarbij we geen klant-leveranciersrelatie hebben maar een samenwerkingsverband. Daarom geven we onze flexibele medewerkers de ruimte en ondersteuning om hun kwaliteiten volledig te benutten en trainingen te volgen. Tevreden verpleegkundigen stralen hun positiviteit uit naar degenen die ze verzorgen. Happy Nurse, Happy Patient!

De perfecte match met HappyOne

Of je nu vast- of flexibelpersoneel zoekt, voor lange of korte termijn: met de applicatie HappyOne vind je altijd de perfecte match voor jouw zorgorganisatie.

HappyOne brengt vraag en aanbod op een efficiĆ«nte en kwalitatieve manier bij elkaar. Daarom hebben wij ook de hele compliance procedure volledig gedigitaliseerd in HappyOne. 

HappyOne: als het digitaal kan

Ontdek onze voordelen

icon

Altijd beschikbaarheid

Dankzij een grote pool van onze eigen zorgprofessionals vinden wij altijd de perfecte match. Zo behoud jij focus op je eigen taken.

icon

Snel een match

Bespaar tijd. Met de app HappyOne vind je binnen een paar klikken de juiste zorgprofessional. Hij of zij kan vaak de volgende dag al starten.

icon

Lokale aanwezigheid

Wij hebben vestigingen door heel het land, zo weten wij altijd wat er lokaal speelt. Jij krijgt een vaste contactpersoon bij jou in de buurt.

Ik kom graag in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Wij helpen meer dan 200 zorgorganisaties