Voor zorgorganisaties

De zorgvraag in Nederland neemt alsmaar toe. Onze pool van professionele flexwerkers helpt zorgorganisaties om constante kwalitatieve zorg te kunnen blijven leveren. Ook in piektijden. Samen werken we aan een toekomstbestendige zorg.

Duurzame partnerschap

Bij HappyNurse is onze missie helder: we brengen zorg met een glimlach. We streven naar duurzame partnerschappen met onze zorginstellingen en verpleegkundigen, waarbij we geen klant-leverancierrelaties hebben maar samenwerkingsverbanden. Tevreden verpleegkundigen stralen hun positiviteit uit naar degenen die ze verzorgen. Daarom geven we onze flexibele medewerkers de ruimte en ondersteuning om hun kwaliteiten volledig te benutten, zodat ze werk kunnen verrichten dat naadloos aansluit op hun wensen en ambities. Dit resulteert in gelukkige patiënten en een tevreden zorgorganisatie.

Altijd de juiste match

Bij HappyNurse mogen zorgorganisaties rekenen op flexibele verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders, zowel voor korte als langere periodes, sporadisch of regelmatig. HappyNurse trekt flexkrachten aan van diverse opleidingsniveaus, van mbo tot hbo/wo-afgestudeerden, studenten via HappyMedStudent, tot basisartsen. We zijn toegewijd aan het vinden van de perfecte match voor jouw zorgorganisatie.

ZZP of Detachering?

ZZP-basis
Bij HappyNurse kun je gekwalificeerde zorgprofessionals inhuren, zonder gedoe. Zzp'ers worden door ons getraind en begeleid, terwijl wij de administratieve lasten en wet- en regelgeving voor jullie beheren.

Detachering
Voor langere termijn oplossingen bieden wij detachering aan, met ervaren verpleegkundigen en verzorgenden. Dit bespaart inwerkingskosten, vermindert bemiddelingskosten en verbetert de continuïteit in patiëntenzorg en planning. Bovendien is er de mogelijkheid om, bij overeenstemming, de flexwerker op termijn over te nemen.


Compliance check

Wij vinden het essentieel dat onze flexwerkers volledig bevoegd en bekwaam zijn. Dit betekent dat wij goed screenen en een uitgebreide compliance check uitvoeren. 

Nurses: "Liever HappyNurse"

We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie. Dat is de reden waarom we onze flexkrachten actief vragen om hun ervaringen met HappyNurse te delen. Met een indrukwekkende score van 4,6 op de 5-sterrenschaal staat HappyNurse bovenaan de lijst van best beoordeelde uitzendbureaus in Nederland. Dit sterkt ons in onze overtuiging van Liever HappyNurse, en we zijn trots op deze erkenning.

Ik kom graag in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage