Zeker gedetacheerd
via HappyNurse

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers hebben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Detacheren via HappyNurse Uitzendbureau

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers heben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Geniet van zekerheid

Gedetacheerd aan de slag via HappyNurse betekent zekerheid. Zekerheid van inkomen. Maar ook zekerheid van een baan die op jouw lijf geschreven is. Want dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers vinden wij altijd de leukste baan voor jou!

De voordelen van detachering in de zorg

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een hoger salaris dan je gewend bent zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren. Je hebt namelijk dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden als bij een vaste baan: vakantiegeld, vakantiedagen, en een opzegtermijn. Het is allemaal gewoon goed geregeld.

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Werk je meer dan 24 uur per week als verpleegkundige? Dan kun je gebruik maken van onze auto’s. Zie jij jezelf al rondrijden in een van onze sportieve HappyNurse auto’s?

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van. Daarnaast kijken we ook naar zingeving. Met een HappyCoach aan je zijde geven wij jou zekerheid voor werkgeluk.

Overtuigd?

Dan willen we je graag leren kennen. Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek.

Helpende Plus

Zoeterwoude / Mbo
Bij onze locatie in Ter Aar heb jij direct uitzicht op het hertenkamp. Niet alleen is dus je uitzicht vol inspiratie maar ook de bewoners van de locatie zullen zorgen voor een warme deken op jouw werkdag. Er zijn drie kleinschalige woongroepen voor ouderen met dementie, hebben een gezamenlijke huiskamer en een eigen zit/slaapkamer. Het team waar je in komt te werken is een ambitieus en...

Verzorgende IG Revalidatie regio Utrecht

Utrecht / Mbo niveau 3 Verzorgende
Als verzorgende IG heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je doet ADL en voorbehouden verpleegtechnische handelingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige en prettige sfeer op de locatie. Jij gaat deel uitmaken van een enthousiast team van verzorgenden en verpleegkundigen dat zich inzet om de beste zorg te leveren. Je komt te werken bij een zorghotel met...

Verzorgende IG in Schagen

Schagen / Mbo
Als Verzorgende IG ken jij alle stukjes van het werk al uit je hoofd en help jij graag collega’s met hun werk indien nodig. Op de locatie waar je komt te werken zijn bewoners met verschillende hulpvragen aan het wachten op jouw aanwezigheid. De locaties zijn uitgerust met verschillende kamers afhankelijk van de vraag van de bewoner. Er is intensieve zorg en kortdurende opname. Als verzorgende IG...

Vakantiebaan

Utrecht / Mbo
's Ochtends meld je je bij de desbetreffende locatie en zal er verteld worden wat er deze dag van jou verwacht wordt. Bij mevrouw Hiemstra is het de bedoeling om haar uit bed te helpen, te wassen en aan te kleden. Je komt bij haar binnen met een lach, maakt de gordijnen op en wenst mevrouw een goedemorgen. Je stelt jezelf even voor begint verzorging waarbij je kletst met de cliënt om deze beter...

Helpende Arnhem

Arnhem / Mbo
Als helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van ouderen. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten tijdens verschillende dagelijkse activiteiten. Dit kan betekenen dat je ze...

Verpleegkundige Hardenberg

Hardenberg / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Het verrichten van verpleegtechnische handelingen is een belangrijk component van jouw functie. Daarnaast begeleid je de bewoners (ouderen) bij de dagelijkse activiteiten en organiseer je deze ook. Ondertussen draag je de verantwoording voor het vaststellen van de zorgbehoeftes van de bewoners. Zet je de verpleegplannen uiteen en zie je erop toe dat deze uitgewerkt worden. De samenwerking met...

Wat is detacheren
in de zorg?

Detachering betekent dat je bij ons in vaste dienst komt en je gaat werken voor een van onze opdrachtgevers in de zorg.

 

Natuurlijk lenen we je niet zomaar aan een organisatie uit. We doen dat altijd in overleg met jou. We vinden het belangrijk dat de baan en de organisatie passen bij jouw wensen, vaardigheden en ambities. Is er een match? Dan ga je gedurende een periode aan het werk bij onze opdrachtgever. Dit kan voor een bepaalde of onbepaalde periode zijn.

 

Loopt je opdracht af? Dan zoeken we opnieuw naar een leuke en uitdagende baan die helemaal bij jou past. Zo heb je dus altijd werk en sluiten de opdrachten mooi op elkaar aan.

Infographic over wat detacheren is.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren in de zorg is iets anders dan uitzenden. Het grootste verschil zit hem in de zekerheid die je hebt. Als gedetacheerde kom je bij HappyNurse in dienst en worden wij jouw werkgever. Je krijgt een arbeidscontract zoals je dat gewend bent bij een ‘normale baan’. Zelfs een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Detachering biedt dus zekerheid in tegenstelling tot uitzenden. Want bij uitzenden geldt dat wanneer er geen nieuwe opdracht is, je ook geen salaris ontvangt. Bij detacheren krijg je altijd betaald. Ook als we even geen nieuwe opdracht voor je hebben.

Zo werkt het
detacheren bij HappyNurse

Word jij happy van afwisseling in je werk met zekerheid van inkomen? Schrijf je dan direct in. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek zodat jij ons leert kennen en wij jou. We horen graag wat je wensen zijn, waar je uitdagingen liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een passende baan in de zorg.

Over HappyNurse
Happy Nurse. Happy Patiënt.

HappyNurse is een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet!

We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen met jou de zorg beter kunnen maken. Onze nurses kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun wensen, ambities en levensfase en krijgen alle ruimte om hun kwaliteiten maximaal te benutten.

Zo maken wij de zorg beter. En de patiënt gelukkiger.
Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patient.

Veelgestelde vragen

Als je je aansluit bij de HappyNurse Formule, start je als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf op. Dat kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn of een wijkteam. Je maakt daarbij gebruik van het concept, de middelen en de werkwijzen van HappyNurse. In feite stap je op een rijdende trein omdat heel veel al voor je is geregeld en ontwikkeld en de naamsbekendheid er al is. Je kunt een vliegende start maken en van alles wat al ontwikkeld is gebruik maken, en daarmee committeer je je aan de werkwijze van de formules van HappyNurse. Vrijheid in gebondenheid zou je zeggen.

Als je franchisenemer wordt bij HappyNurse is het goed om het door ons aangereikte exploitatiemodel goed voor jezelf en met je eigen gegevens en verwachtingen in te vullen. Dit model kun je ook jaarlijks opnieuw gebruiken als planning en begroting voor je eigen vestiging. HappyNurse kan een model ondernemersplan ter beschikking stellen wat je naar eigen inzicht en met eigen gegevens nader kunt invullen indien je dat wenst of nodig hebt voor een partij van wie je afhankelijk bent (bijvoorbeeld een financier). Voor HappyNurse volstaat dat je het exploitatiemodel doorgrond en hanteert als eigen ondernemingsplanning.

Wij bieden op basis van onze jarenlange kennis en ervaring advies hoe jij je zorgbedrijf kunt op- en uitbouwen. Wij ondersteunen en dragen zo veel mogelijk bij aan jouw succes. Je kunt daardoor snel je zorgbedrijf en je eigen inkomen opbouwen, dat in de loop van de tijd ook kan oplopen. Wij verzorgen onder meer: verloning van de Nurses en afdrachten van werkgeverslasten en premies, opleidingen en trainingen, facturatie en declaratie, debiteurenbeheer, marketing voor landelijke naamsbekendheid, de ontwikkeling van HappyNurse gebruiks- en marketingmiddelen, commerciële en juridische ondersteuning en advies. Jij richt je op jouw lokale wijk of regio en op jouw Nurses en cliënten.

Elke (thuis)zorgondernemer runt zijn eigen bedrijf. En dus heeft iedere (thuis)zorgondernemer er belang bij dat zijn of haar business goed loopt. Maar van concurrentie is geen sprake. Je werkt geregeld samen en in de franchiseformule is ook geregeld dat als je samenwerkt de opbrengsten ook 50/50 verdeeld worden. Iedereen heeft dan ook belang bij goede samenwerking onderling. Want wie niet delen kan, kan ook niet vermenigvuldigen! Er geldt: 50% is meer dan niets. Het is daarnaast zo dat hoe meer (thuis)zorgondernemers er zijn, hoe meer bekendheid de formule in een bepaald gebied heeft. En dat is gunstig voor iedere (thuis)zorgondernemer.

Klaar om als Happy Nurse te detacheren?

Zie je het wel zitten om als gedetacheerde in de zorg te werken? Dan verwelkomen we je bij HappyNurse graag. Schrijf je meteen of reageer op één van onze vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!