Zeker gedetacheerd
via HappyNurse

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers hebben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Detacheren via HappyNurse Uitzendbureau

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers heben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Geniet van zekerheid

Gedetacheerd aan de slag via HappyNurse betekent zekerheid. Zekerheid van inkomen. Maar ook zekerheid van een baan die op jouw lijf geschreven is. Want dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers vinden wij altijd de leukste baan voor jou!

De voordelen van detachering in de zorg

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een hoger salaris dan je gewend bent zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren. Je hebt namelijk dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden als bij een vaste baan: vakantiegeld, vakantiedagen, en een opzegtermijn. Het is allemaal gewoon goed geregeld.

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Werk je meer dan 24 uur per week als verpleegkundige? Dan kun je gebruik maken van onze auto’s. Zie jij jezelf al rondrijden in een van onze sportieve HappyNurse auto’s?

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van. Daarnaast kijken we ook naar zingeving. Met een HappyCoach aan je zijde geven wij jou zekerheid voor werkgeluk.

Overtuigd?

Dan willen we je graag leren kennen. Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek.

Verpleegkundige

Utrecht / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Als Happy Nurse werk je in verschillende woonzorgcentra in de regio Utrecht of (als jij dit prettiger vindt) juist steeds voor langere perioden in eenzelfde team. Als verpleegkundige bij HappyNurse bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Dit geeft veel rust in de stressvolle functie die een verpleegkundige nu eenmaal heeft. Naast deze afwisseling en vrijheid heb je bij HappyNurse voldoende...

Verzorgende IG Flexpool in Den Bosch

's-Hertogenbosch / Mbo
Als wij aankomen op kantoor, gaan de computers aan en tijdens de opstart kletsen we nog even over de avond ervoor. Dan gaat de mail open. Deze is tegenwoordig ontploft met openstaande diensten van al onze opdrachtgevers in de regio van Den Bosch en daarom zoeken we jou! Wij zoeken namelijk niet alleen iemand die hard kan werken, maar ook gewoon een gezellige collega. Daarnaast verwachten we van...

Verzorgende IG

's-Hertogenbosch / Mbo niveau 3 Verzorgende
Jouw werk wordt enorm gewaardeerd! Als verzorgende IG maak jij het verschil voor onze cliënten. Je helpt ze met aan- en uitkleden, wassen eten en drinken. Je vervult dus een onmisbare rol in de verzorging. Je signaleert, controleert en bewaakt de vitale lichaamsfuncties en je bent in staat om actie te ondernemen bij afwijkingen. Wil jij ervoor zorgen dat mensen zichzelf kunnen blijven ook al...

IC Verpleegkundige in Veldhoven

's-Hertogenbosch / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Als IC Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg van mensen met een bedreigende of aanwezige ernstige stoornis van één of meerdere vitale functies. Deze patiënten hebben vaak om verschillende redenen spoedeisende hulp nodig en komen daarom op deze afdeling terecht. Je let voortdurend op de patiënt en controleert met behulp van apparatuur onder meer de ademhaling, hartslag,...

Verzorgende IG in Tilburg

Tilburg / Mbo niveau 3 Verzorgende
Als verzorgende IG ben je simpelweg bezig met het helpen en verzorgen van de cliënten. Dit is op het gebied van; lichamelijke verzorging en verpleging, ondersteuning en stimulering van ADL. Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals toediening van injecties, verstrekken van medicijnen en wondverzorging. Je signaleert en analyseert de behoefte en stemt de zorgvraag af op het aanbod binnen...

CCU-verpleegkundige Eindhoven

Eindhoven / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Als Cardiac Care Verpleegkundige krijg jij een unieke kans binnen ons hart- en vaatcentrum om complexe cardiologische zorg te verlenen aan hoog-complexe cardiologische en ic-patiënten. Je werkzaamheden zijn: Je verleent topklinische zorg op de afdeling cardiac care aan patiënten in samenwerking met cardiologen, intensivisten en arts-assistenten; Je bent de spil in de coördinatie van de zorg...

Wat is detacheren
in de zorg?

Detachering betekent dat je bij ons in vaste dienst komt en je gaat werken voor een van onze opdrachtgevers in de zorg.

 

Natuurlijk lenen we je niet zomaar aan een organisatie uit. We doen dat altijd in overleg met jou. We vinden het belangrijk dat de baan en de organisatie passen bij jouw wensen, vaardigheden en ambities. Is er een match? Dan ga je gedurende een periode aan het werk bij onze opdrachtgever. Dit kan voor een bepaalde of onbepaalde periode zijn.

 

Loopt je opdracht af? Dan zoeken we opnieuw naar een leuke en uitdagende baan die helemaal bij jou past. Zo heb je dus altijd werk en sluiten de opdrachten mooi op elkaar aan.

Infographic over wat detacheren is.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren in de zorg is iets anders dan uitzenden. Het grootste verschil zit hem in de zekerheid die je hebt. Als gedetacheerde kom je bij HappyNurse in dienst en worden wij jouw werkgever. Je krijgt een arbeidscontract zoals je dat gewend bent bij een ‘normale baan’. Zelfs een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Detachering biedt dus zekerheid in tegenstelling tot uitzenden. Want bij uitzenden geldt dat wanneer er geen nieuwe opdracht is, je ook geen salaris ontvangt. Bij detacheren krijg je altijd betaald. Ook als we even geen nieuwe opdracht voor je hebben.

Zo werkt het
detacheren bij HappyNurse

Word jij happy van afwisseling in je werk met zekerheid van inkomen? Schrijf je dan direct in. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek zodat jij ons leert kennen en wij jou. We horen graag wat je wensen zijn, waar je uitdagingen liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een passende baan in de zorg.

Over HappyNurse
Happy Nurse. Happy Patiënt.

HappyNurse is een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet!

We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen met jou de zorg beter kunnen maken. Onze nurses kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun wensen, ambities en levensfase en krijgen alle ruimte om hun kwaliteiten maximaal te benutten.

Zo maken wij de zorg beter. En de patiënt gelukkiger.
Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patient.

Veelgestelde vragen

Als je je aansluit bij de HappyNurse Formule, start je als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf op. Dat kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn of een wijkteam. Je maakt daarbij gebruik van het concept, de middelen en de werkwijzen van HappyNurse. In feite stap je op een rijdende trein omdat heel veel al voor je is geregeld en ontwikkeld en de naamsbekendheid er al is. Je kunt een vliegende start maken en van alles wat al ontwikkeld is gebruik maken, en daarmee committeer je je aan de werkwijze van de formules van HappyNurse. Vrijheid in gebondenheid zou je zeggen.

Als je franchisenemer wordt bij HappyNurse is het goed om het door ons aangereikte exploitatiemodel goed voor jezelf en met je eigen gegevens en verwachtingen in te vullen. Dit model kun je ook jaarlijks opnieuw gebruiken als planning en begroting voor je eigen vestiging. HappyNurse kan een model ondernemersplan ter beschikking stellen wat je naar eigen inzicht en met eigen gegevens nader kunt invullen indien je dat wenst of nodig hebt voor een partij van wie je afhankelijk bent (bijvoorbeeld een financier). Voor HappyNurse volstaat dat je het exploitatiemodel doorgrond en hanteert als eigen ondernemingsplanning.

Wij bieden op basis van onze jarenlange kennis en ervaring advies hoe jij je zorgbedrijf kunt op- en uitbouwen. Wij ondersteunen en dragen zo veel mogelijk bij aan jouw succes. Je kunt daardoor snel je zorgbedrijf en je eigen inkomen opbouwen, dat in de loop van de tijd ook kan oplopen. Wij verzorgen onder meer: verloning van de Nurses en afdrachten van werkgeverslasten en premies, opleidingen en trainingen, facturatie en declaratie, debiteurenbeheer, marketing voor landelijke naamsbekendheid, de ontwikkeling van HappyNurse gebruiks- en marketingmiddelen, commerciële en juridische ondersteuning en advies. Jij richt je op jouw lokale wijk of regio en op jouw Nurses en cliënten.

Elke (thuis)zorgondernemer runt zijn eigen bedrijf. En dus heeft iedere (thuis)zorgondernemer er belang bij dat zijn of haar business goed loopt. Maar van concurrentie is geen sprake. Je werkt geregeld samen en in de franchiseformule is ook geregeld dat als je samenwerkt de opbrengsten ook 50/50 verdeeld worden. Iedereen heeft dan ook belang bij goede samenwerking onderling. Want wie niet delen kan, kan ook niet vermenigvuldigen! Er geldt: 50% is meer dan niets. Het is daarnaast zo dat hoe meer (thuis)zorgondernemers er zijn, hoe meer bekendheid de formule in een bepaald gebied heeft. En dat is gunstig voor iedere (thuis)zorgondernemer.

Klaar om als Happy Nurse te detacheren?

Zie je het wel zitten om als gedetacheerde in de zorg te werken? Dan verwelkomen we je bij HappyNurse graag. Schrijf je meteen in of reageer op één van onze vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!