Zeker gedetacheerd
via HappyNurse

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers hebben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Detacheren via HappyNurse Uitzendbureau

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers heben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Geniet van zekerheid

Gedetacheerd aan de slag via HappyNurse betekent zekerheid. Zekerheid van inkomen. Maar ook zekerheid van een baan die op jouw lijf geschreven is. Want dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers vinden wij altijd de leukste baan voor jou!

De voordelen van detachering in de zorg

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een goed salaris, zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren. Je hebt namelijk dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden als bij een vaste baan: vakantiegeld, vakantiedagen, en een opzegtermijn. Het is allemaal gewoon goed geregeld.

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Werk je meer dan 24 uur per week als verpleegkundige? Dan kun je gebruik maken van onze auto’s. Zie jij jezelf al rondrijden in een van onze sportieve HappyNurse auto’s?

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van. Daarnaast kijken we ook naar zingeving. Met een HappyCoach aan je zijde geven wij jou zekerheid voor werkgeluk.

Overtuigd?

Dan willen we je graag leren kennen. Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek.

Verzorgende IG flexpool omgeving Lelystad

Lelystad / Mbo niveau 3 Verzorgende
Als Verzorgende IG bij HappyNurse heb je een gevarieerde baan in dynamische werkomgevingen. Jouw kennis en ervaringen neem je mee naar de verschillende locaties waar je komt te werken. Als Verpleegkundige geef je de dagelijkse verzorging aan cliënten die dit nodig hebben wegens ziekte, beperking of ouderdom. Je achterhaalt de ziektegeschiedenis van een patiënt zodat je aan de hand van deze...

Verzorgende IG omgeving Utrecht

Utrecht / Mbo
Als Verzorgende IG ga je in verschillende verzorgingshuizen werken in de regio Utrecht. Je kan zelf bepalen wanneer je werkt en ook op welke afdelingen je wil werken. De opdrachtgever heeft meerdere verzorgingshuizen in regio Utrecht. Deze verzorgingshuizen voor oudere hebben verschillende afdelingen. Je kunt hierbij denken aan een PG, Somatiek of revalidatie afdeling. Het is belangrijk dat je...

Helpende Flexpool omgeving het Gooi

Huizen / Mbo niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn
Zoals je al weet verleen je als Helpende basiszorg aan de kwetsbare bewoners op bijvoorbeeld een PG of Somatiek afdeling in één van de verzorgingshuizen in Almere en omstreken. Je kunt dan denken aan wassen, aankleden, steunkousen aantrekken en bewoners in en uit bed helpen met een tillift. Daar ligt jouw hart en dat is wat jij het liefst doet. Als jij jouw werk met je hart doet en graag zelf...

Helpende Plus

Brielle / Mbo niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn
Jij geeft de mensen de ondersteuning die ze zo hard nodig hebben. Als Helpende Plus vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van...

ZZP Verzorgende IG in de kop van Noord-Holland

Schagen / Mbo
Niet ver van het strand ligt een geweldige zorglocatie waar jij gelijk aan de slag kan! De cliënten waarmee je werkt maken een zwaar moment in hun leven mee: ze lijden aan dementie. Als zorgprofessional ben jij degene die voor deze mensen opkomt. Je bent een steunpilaar voor ze en zorgt ervoor dat er aan hun wensen en behoeften wordt voldaan. Als Verzorgende IG voer je natuurlijk ook zorgtaken...

ZZP detachering Verzorgende IG Regio Haarlem

Haarlem / Mbo
Als Verzorgende IG in deze functie werk je tussen de 28 en 32 uur. Je voert de VIG taken uit die je gewend bent, zoals het toedienen van medicijnen en insuline, het uitdelen van injecties en het verrichten van verpleegkundige handelingen. Gezien je met mensen werkt, is er natuurlijk ook oog voor omgang met emoties en luisteren naar de wensen en behoeften van cliënten. Dít is hoe jij als...

Wat is detacheren
in de zorg?

Detachering betekent dat je bij ons in vaste dienst komt en je gaat werken voor een van onze opdrachtgevers in de zorg.

 

Natuurlijk lenen we je niet zomaar aan een organisatie uit. We doen dat altijd in overleg met jou. We vinden het belangrijk dat de baan en de organisatie passen bij jouw wensen, vaardigheden en ambities. Is er een match? Dan ga je gedurende een periode aan het werk bij onze opdrachtgever. Dit kan voor een bepaalde of onbepaalde periode zijn.

 

Loopt je opdracht af? Dan zoeken we opnieuw naar een leuke en uitdagende baan die helemaal bij jou past. Zo heb je dus altijd werk en sluiten de opdrachten mooi op elkaar aan.

Infographic over wat detacheren is.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren in de zorg is iets anders dan uitzenden. Het grootste verschil zit hem in de zekerheid die je hebt. Als gedetacheerde kom je bij HappyNurse in dienst en worden wij jouw werkgever. Je krijgt een arbeidscontract zoals je dat gewend bent bij een ‘normale baan’. Zelfs een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Detachering biedt dus zekerheid in tegenstelling tot uitzenden. Want bij uitzenden geldt dat wanneer er geen nieuwe opdracht is, je ook geen salaris ontvangt. Bij detacheren krijg je altijd betaald. Ook als we even geen nieuwe opdracht voor je hebben.

Zo werkt het
detacheren bij HappyNurse

Word jij happy van afwisseling in je werk met zekerheid van inkomen? Schrijf je dan direct in. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek zodat jij ons leert kennen en wij jou. We horen graag wat je wensen zijn, waar je uitdagingen liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een passende baan in de zorg.

Over HappyNurse
Happy Nurse. Happy Patiënt.

HappyNurse is een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet!

We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen met jou de zorg beter kunnen maken. Onze nurses kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun wensen, ambities en levensfase en krijgen alle ruimte om hun kwaliteiten maximaal te benutten.

Zo maken wij de zorg beter. En de patiënt gelukkiger.
Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patient.

Klaar om als Happy Nurse te detacheren?

Zie je het wel zitten om als gedetacheerde in de zorg te werken? Dan verwelkomen we je bij HappyNurse graag. Schrijf je meteen in of reageer op één van onze vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!