Zeker gedetacheerd
via HappyNurse

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers hebben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Detacheren via HappyNurse Uitzendbureau

Wil jij werken in de zorg met een vast salaris? Maar wel met afwisseling van verschillende zorginstellingen? Kom dan werken bij HappyNurse. Dankzij ons netwerk van opdrachtgevers heben wij altijd een leuke baan voor jou. Schrijf je in voor detachering.

Geniet van zekerheid

Gedetacheerd aan de slag via HappyNurse betekent zekerheid. Zekerheid van inkomen. Maar ook zekerheid van een baan die op jouw lijf geschreven is. Want dankzij ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers vinden wij altijd de leukste baan voor jou!

De voordelen van detachering in de zorg

Waarom kiezen voor detachering in de zorg in plaats van een vaste baan? Simpel. Omdat het jou heel veel voordeel oplevert. We leggen je het uit.

Wanneer je via HappyNurse gedetacheerd aan het werk gaat, ontvang je een hoger salaris dan je gewend bent zonder dat je op arbeidsvoorwaarden hoeft in te leveren. Je hebt namelijk dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden als bij een vaste baan: vakantiegeld, vakantiedagen, en een opzegtermijn. Het is allemaal gewoon goed geregeld.

Flexibel werken, maar wel met een vast contract. Je komt bij HappyNurse in vaste dienst en wij zorgen ervoor dat je altijd werk hebt dat past bij jouw wensen en behoeftes.

Werk je meer dan 24 uur per week als verpleegkundige? Dan kun je gebruik maken van onze auto’s. Zie jij jezelf al rondrijden in een van onze sportieve HappyNurse auto’s?

Blijf jezelf ontwikkelen met onze gratis (bij)scholing. Iedereen die bij ons in dienst komt mag kosteloos gebruik maken van ons opleidingsplatform.

Werkgeluk vinden wij bij HappyNurse enorm belangrijk. Je krijgt van ons het vertrouwen en de waardering die je verdient. Daar worden we allemaal happy van. Daarnaast kijken we ook naar zingeving. Met een HappyCoach aan je zijde geven wij jou zekerheid voor werkgeluk.

Overtuigd?

Dan willen we je graag leren kennen. Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek.

ZZP\'er in omgeving Tiel

Maurik / Mbo niveau 3 Verzorgende IG
Als ZZP’er bepaal jij! Zo kun je zelf bepalen op welke locatie je aan de slag gaat en welke diensten en dagen je werkt. Ideaal te combineren met al je andere bezigheden. Ook is het mogelijk als ZZP'er dat je zowel voor een korte periode als een lange periode komt werken op één locatie. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en wensen kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Dit kan...

Wijkverpleegkundige in Hilversum

Hilversum / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Als Wijkverpleegkundige krijg je veel vrijheid in je werk en begeleid en stimuleer je de onze cliënten. Je werkt geheel zelfstandig en bent een echte specialist in jouw vak. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit verpleegtechnische handelingen. De ene dag breng je een katheter aan en de andere dag ben je druk met het behandelen van een complexe wond. Daarnaast heb je ook contact met familie...

ZZP\'er in de omgeving Hilversum

Hilversum / Mbo niveau 3 Verzorgende IG
Als ZZP’er bepaal jij! Zo kun je zelf bepalen op welke locatie je aan de slag gaat en welke diensten en dagen je werkt. Ideaal te combineren met al je andere bezigheden. Ook is het mogelijk als ZZP'er dat je zowel voor een korte periode als een lange periode komt werken op één locatie. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en wensen kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Dit kan...

Zorgmedewerker Interzorg Noord Nederland

Assen / Mbo niveau 1 Zorghulp
Voor Interzorg Noord Nederland zoeken wij zorgpersoneel van allerlei verschillende niveaus. Zowel helpende, verzorgende IG als verpleegkundigen zijn welkom! De doelgroepen zijn mensen met dementie, ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, blinde en slechtziende ouderen, Molukse ouderen, revalidatie, NAH en wijkzorg.

Verpleegkundigen (MBO en HBO) Tilburg

Tilburg / Mbo niveau 4 Verpleegkundige
Verpleegkundigen die zich willen inzetten als ondersteuner bij de zorg van cliënten in een verzorgings- verpleeghuizen in Tilburg en tevens bij willen dragen aan het optimaliseren van deze zorg door binnen deze dienst je collega’s te coachen en ondersteunen. Als verpleegkundige coördineer je de multidisciplinaire zorgverlening, schakel je met het gehele sociale netwerk, bewaak je de uitvoering...

Thuiszorg

Raamsdonksveer / Mbo niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn
Als je persoonlijke aandacht voor de oudere in de eigen thuissituatie belangrijk vindt. Je ook onderschrijft dat ouderen het recht hebben zo lang mogelijk in de eigen thuissituatie te mogen en kunnen blijven, dan hebben we tot november 2020 meerdere mogelijkheden in de thuiszorg in regio Geertruidenberg/ Raamsdonk/ Raamsdonkveer.

Wat is detacheren
in de zorg?

Detachering betekent dat je bij ons in vaste dienst komt en je gaat werken voor een van onze opdrachtgevers in de zorg.

 

Natuurlijk lenen we je niet zomaar aan een organisatie uit. We doen dat altijd in overleg met jou. We vinden het belangrijk dat de baan en de organisatie passen bij jouw wensen, vaardigheden en ambities. Is er een match? Dan ga je gedurende een periode aan het werk bij onze opdrachtgever. Dit kan voor een bepaalde of onbepaalde periode zijn.

 

Loopt je opdracht af? Dan zoeken we opnieuw naar een leuke en uitdagende baan die helemaal bij jou past. Zo heb je dus altijd werk en sluiten de opdrachten mooi op elkaar aan.

Infographic over wat detacheren is.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren in de zorg is iets anders dan uitzenden. Het grootste verschil zit hem in de zekerheid die je hebt. Als gedetacheerde kom je bij HappyNurse in dienst en worden wij jouw werkgever. Je krijgt een arbeidscontract zoals je dat gewend bent bij een ‘normale baan’. Zelfs een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Detachering biedt dus zekerheid in tegenstelling tot uitzenden. Want bij uitzenden geldt dat wanneer er geen nieuwe opdracht is, je ook geen salaris ontvangt. Bij detacheren krijg je altijd betaald. Ook als we even geen nieuwe opdracht voor je hebben.

Zo werkt het
detacheren bij HappyNurse

Word jij happy van afwisseling in je werk met zekerheid van inkomen? Schrijf je dan direct in. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek zodat jij ons leert kennen en wij jou. We horen graag wat je wensen zijn, waar je uitdagingen liggen en over welke kwaliteiten je beschikt. Vervolgens gaan we voor jou op zoek naar een passende baan in de zorg.

Over HappyNurse
Happy Nurse. Happy Patiënt.

HappyNurse is een uitzendbureau voor zorgprofessionals. Wij geloven dat de zorg in Nederland beter kan én moet!

We hebben duidelijk voor ogen hoe we samen met jou de zorg beter kunnen maken. Onze nurses kunnen bij ons het werk doen dat past bij hun wensen, ambities en levensfase en krijgen alle ruimte om hun kwaliteiten maximaal te benutten.

Zo maken wij de zorg beter. En de patiënt gelukkiger.
Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patient.

Klaar om als Happy Nurse te detacheren?

Zie je het wel zitten om als gedetacheerde in de zorg te werken? Dan verwelkomen we je bij HappyNurse graag. Schrijf je meteen in of reageer op één van onze vacatures. Wij zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt!