Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

De betere thuiszorg.

HappyNurse. Beter.

HappyNurse gelooft in kleine zelfstandige teams en in ondernemerschap. Wij zetten dus samen met ondernemende en hoogopgeleide verpleegkundigen, volgens het HappyNurse Thuiszorg model wijkteams op. Wij begeleiden de verpleegkundigen in hun ondernemerschap en zorgen voor hoge kwaliteit zorg waar HappyNurse voor staat.

HappyNurse bestaat als uitzendorganisatie voor verpleegkundigen al sinds 2008 en heeft daarin een landelijke dekking. Wij leveren verpleegkundigen en verzorgenden aan zorginstellingen door heel het land vanuit 17 uitzendvestigingen. Sinds 1 januari 2015 levert HappyNurse ook thuiszorg. De HappyNurse wijkteams zitten door heel Nederland en wij zijn groeiende. Op de contactpagina vindt u een overzicht van al onze locaties.

Als ondernemende verpleegkundigen die voldoende gekwalificeerd zijn zich melden om met een eigen wijkteam te beginnen dan starten wij in hun wijk weer een nieuw HappyNurse wijkteam. Momenteel zijn wij nog niet in heel Nederland actief. Maar omdat wij wel een landelijke uitzendorganisatie zijn is het vaak wel mogelijk om thuiszorg overal in Nederland te bieden. Neemt u contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zoeken met u graag naar mogelijkheden. Desnoods verwijzen wij u door naar een collega thuiszorgorganisatie.