Over HappyNurse

HappyNurse vindt dat zorg beter kàn en móet. Wij geloven in de kracht
van onze verpleegkundigen. Een Happy Nurse betekent een Happy Patiënt.
Wij werken met ondernemende zelfstandige teams in heel Nederland.
Vestigingen Geschiedenis

Happy Nurse. Happy Patiënt.

HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. Onze 'Nurses' zijn (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet. Wij zien de oplossing in het zorgen dat de Nurse Happy is door (zijn of) haar kwaliteit en kracht beter te benutten, de ruimte en faciliteiten te bieden om beter te worden in het vak en haar in te zetten waar zij het beste tot haar recht komt, zodat zij met échte aandacht kan zorgen voor haar patiënten. Daar wordt niet alleen de Nurse gelukkig van, daar wordt de zorg beter van én de patiënt blij. Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Patiënt. Rond dit uitgangspunt bouwen we met passie en toewijding aan ons netwerk van lokale HappyNurse Wijkteams en Uitzendbureaus en de landelijke HappyNurse serviceorganisatie.

 

 

onze formule

Wij werken vanuit werkelijke behoeften van onze Nurses: van betekenis zijn voor cliënten, persoonlijke en professionele groei, vrijheid en horen bij een sterk team. Dat maakt onze Nurses happy, en daar worden de patiënten die zij verzorgen en verplegen weer beter en gelukkig van.

Onze ondernemers leiden samen met hun teams een lokaal wijkteam of uitzendbureau. Ze werken vanuit intrinsieke motivatie en passie voor de zorg, plezier om anderen verder te helpen (aan zorg, een baan, aan talent) en zijn gedreven om kansen te pakken voor hun onderneming. Ze kiezen niet voor het snelle gewin maar gaan voor lange termijn  samenwerking en kwaliteit van dienstverlening. Altijd goed, en snel als het moet. HappyNurse. Beter.

happy thermometer onderzoek 2018

Verpleegkundigen bij HappyNurse blijken echt happier en zeer bevlogen. Dit blijkt uit een online onderzoek waarin de mate van energie en het geluk van verpleegkundigen in Nederland werd onderzocht.

 

Bekijk de infographic

HappyThermometer V8

HappyNurse in de tijd

tijdslijn geschiedenis

Werken bij HappyNurse

HappyNurse groeit hard en heeft volop vacatures. Ben jij happy, gepassioneerd, patiënt- en klantvriendelijk? Solliciteer en word een happy verpleegkundige.

Wij zoeken 697 Verpleegkundigen

Je eigen HappyNurse uitzendbureau starten

Heb jij ambitie en organisatietalent en wil jij zorginstellingen voorzien van de beste flexibele verpleegkundigen? Start dan een HappyNurse uitzendbureau in jouw regio.

Start je eigen Uitzendbureau

Je eigen HappyNurse wijkteam starten

Vind jij ook dat thuiszorg beter kan? Als jij HBO-V'er bent en de beste thuiszorg wilt bieden aan jouw cliënten, dan zien wij je graag een HappyNurse wijkteam starten.

Start je eigen Wijkteam

HappyNurse vestigingen

Klik op de vestiging in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

Happy CliëntenRaad

HappyNurse Thuiszorg vindt het belangrijk dat cliënten en mantelzorgers mee kunnen denken over het thuiszorgbeleid.
Daarom is HappyNurse op zoek naar cliëntenraadsleden ten behoeve van de Cliëntenraad.

 

Lees meer

clientenraad2

De agenda voor iedereen in de zorg 
De leukste en meest kleurrijke agenda voor verpleegkundig personeel

 

nursenotebook.nl

Vacatures

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord