Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Thuiszorg Meierijstad

HappyNurse levert thuiszorg in de volgende wijken:

zorg aan huis in Meierijstad

HappyNurse Thuiszorg Meierijstad gelooft dat de thuiszorg altijd beter kan. In een tijd waar mensen steeds langer thuis moeten of willen blijven wonen is het belangrijk dat de thuiszorg aansluit op deze vraag. Dat de levenswijze en zelfstandigheid van de cliënt zoveel mogelijk in stand wordt gehouden staat voorop. Onze visie is dat deze zorg geleverd moet worden door kleine professionele wijkteams met personeel die een hart voor de zorg hebben en kwaliteit leveren. De zorgverleners kennen hun cliënten en familie goed en communiceren snel en adequaat om de zorg optimaal te laten verlopen. Verder onderhouden zij goede relaties met andere zorg gerelateerde organisaties en specialisten in de regio zodat er samenwerkingsverbanden ontstaan ten gunste van de cliënten.


Voor alle vormen van “Gewoon Goede Thuiszorg” afgestemd op uw situatie verzorgd door kleinschalige professionele teams in de regio Meierijstad.

Vestigingsmanager en oud militair verpleegkundige Maik Jansen die tevens geboren en getogen is in Schijndel gaat vol passie en met militaire discipline te werk.
Maik Jansen: "Ik heb zowel op persoonlijk als werk gerelateerd gebied veel ervaring in de zorg. En ik heb helaas persoonlijk ondervonden dat er nog veel misgaat in de thuiszorg waardoor mensen onnodig ongemak en verdriet ervaren. Destijds kon ik zelf de zorg voor mijn naasten overnemen en op deze manier de betere zorg leveren. Nu heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt hetzelfde te doen voor al mijn cliënten! Naast het behartigen van de belangen van de cliënten en het managen van de wijkteams draai ik zelf ook diensten zodat ik samen met mijn personeel de kwaliteit van de geleverde zorg hoog kan houden."

Zoek nabij:
X
ABU
Erkend leerbedrijf
ISO 9000
Actiz
SNCU