Fasen-systeem voor flexwerkers

Zorgprofessionals die bij ons flexibel in loondienst treden, werken met het fasen-systeem (fase A, fase B en face C). Hoe langer je bij ons in dienst bent, hoe meer voordelen je krijgt! Denk hierbij aan meer contracten bij verschillende opdrachtgevers en doorbetaald krijgen wanneer er minder werk beschikbaar is. We vertellen je graag meer over de verschillende fasen en wat dat betekent voor jouw rechten als flexwerker.

Het Fase A contract

Je zit in fase A als je nog niet meer dan 52 weken voor ons als flexkracht hebt gewerkt. Elke week die je werkt telt mee voor de opbouw van deze 52 weken. Elke week waarin je niet werkt telt niet mee. In fase A mag je een onbeperkt aantal contracten hebben en voor verschillende opdrachtgevers werken. Werk je 26 weken aaneengesloten niet voor HappyNurse, dan start je weer opnieuw. Dus in de eerste week van fase A.

Het fase B contract

Heb je in totaal 52 weken gewerkt en blijf je doorwerken via HappyNurse? Dan start fase B. In fase B kun je bij verschillende opdrachtgevers werken. Fase B duurt maximaal drie jaar. In die tijd mag je maximaal 6 contracten voor bepaalde tijd krijgen. In fase B betalen wij jouw loon door als er geen werk is, op basis van het minimum aantal uren uit jouw overeenkomst. Je moet dan wel beschikbaar zijn om te werken. Werk je langer dan 26 weken aaneengesloten niet voor HappyNurse? Dan begin je helemaal opnieuw, in de eerste week van fase A.   

 

Het Fase C contract

In fase C krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Ook hier kun je bij verschillende opdrachtgevers geplaatst worden. Net als in fase B heb je ook nu recht op de doorbetaling van je loon als er geen werk beschikbaar is. Beëindig je zelf de overeenkomst of heb je langer dan 26 weken niet gewerkt via HappyNurse? Dan begin je helemaal opnieuw, in de eerste week van fase A. 

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Open sollicitatie

Voeg een PDF of DOCX-bestand toe dat kleiner is dan 10MB
Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bij het indienen van deze sollicitatie ga je akkoord met onze privacy verklaring

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage