Werken in de zorg bij HappyNurse Daar word je happy van

Werken in de zorg bij HappyNurse betekent plezier hebben in je werk. Dit doen we door verpleegkundigen en verzorgenden arbeid op maat aan te bieden. Vrijheid, verantwoordelijkheid en voldoening liggen bij HappyNurse dicht bij elkaar. Zij kiezen zelf voor het werk waar ze het beste in zijn en waar ze de meeste voldoening uit halen. En daar wordt elke verpleegkundige happy van. Tegelijk krijgen zij de ruimte om goed voor zichzelf te zorgen. En die energie ervaren onze klanten. Niet voor niets is ons motto; 'Happy Nurse, Happy Patient'.
X

Neem met mij contact op:

Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Bij HappyNurse kun je alle kanten op

Of je nu wilt werken in loondienst als uitzendkracht of in een wijkteam, als ZZP'er of als ondernemer in de zorg, bij HappyNurse kan dat allemaal! Het belangrijkste is dat jij doet waar je blij van wordt. En beter.

HappyNurse geeft je alle ruimte om je kennis en vaardigheden te verbeteren met gratis trainingen en e-learning via HappyCampus. En zorgen we ervoor dat je op de juiste plek werkzaam bent. Zo wordt jij niet alleen happy, ook onze patiënten en cliënten.

 

Hoe wil jij werken in de zorg?

werken in de zorg

Onze kernwaarden: HAPPY

Onze kernwaarden vind je terug in onze bedrijfsnaam.

Hartelijk we zijn verbindend en betrokken, bij onze klanten en hun patiënten (uitzendbureau), bij onze cliënten (thuiszorg) en bij elkaar;
Ambitieus onze belofte is beter;
Persoonlijk wij geloven in authenticiteit, wij zien het liefste dat iedereen in zijn kracht staat;
Pragmatisch wij zijn ondernemend, daadkrachtig, oplossingsgericht en snel;
Y-genwijs kennis, vakkundigheid en ervaring geven ruimte aan professionele vrijheid en eigen-wijsheid

happynurse happy patient

Met passie werken in de zorg

HappyNurse heeft de ambitie om de beste en leukste werkgever te zijn voor iedereen die wil werken in de zorg. Dat doen we door onze nurses in hun kracht te zetten. Wij werken vanuit werkelijke behoeften: van betekenis zijn voor andere mensen, vakkundig met persoonlijke groei en tevens met  professionele autonomie. Onze zorgteams werken zonder trage bureaucratie, met korte lijntjes en snelle beslistrajecten.

 

Herken jij je als zorgprofessional in dit profiel en wil je werken bij een sterk en groeiend merk in de zorg? Reageer dan snel en word ook een Happy Nurse.

 

We zijn een organisatie voor en door verpleegkundigen. We komen uit de zorg en spreken de taal. Onze passie voor het vak en ons ondernemerschap maken HappyNurse tot een inspirerend netwerk van professionele zorgverleners. Zo is het nu. En zo zal het blijven.

werken in de zorg kracht

Wat je nog meer wilt weten als je gaat werken in de zorg

zorg-instanties

Als je bij HappyNurse gaat werken in de zorg, dan hebben wij al veel voor je geregeld. Toch kan het geen kwaad om op de hoogte te zijn van regelgeving, CAO's en overige instanties waar je mee te maken krijgt. Daarom hebben wij een aantal belangrijke informatiebronnen voor je op een rijtje gezet waar je mee te maken krijgt als je gaat werken in de zorg. Overigens helpt ons Service Center de teams ook bij persoonlijke vragen van zorgmedewerkers zoals bijvoorbeeld een intentieverklaring voor een hypotheek.

 

Informatiebronnen

Zorgonderzoek 2018 

Happy thermometer

Verpleegkundigen die werken in de zorg via HappyNurse blijken echt happier en zeer bevlogen te zijn. Dit blijkt uit een online onderzoek waarin de mate van energie en het geluk van verpleegkundigen in Nederland werd onderzocht. 

 

Bekijk de infographic

HappyThermometer V8

Meer weten over werken in de zorg?

Zit je nog met vragen wanneer je wilt werken in de zorg? Bekijk dan de veelgestelde vragen (FAQ) en grote kans dat jouw vraag wordt beantwoord. Staat het antwoord er niet tussen dan kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen.

Werken in de zorg bij HappyNurse

HappyNurse groeit hard en heeft volop vacatures. Ben jij happy, gepassioneerd, patiënt- en klantvriendelijk? Solliciteer en word een happy verpleegkundige.

Wij zoeken 697 Verpleegkundigen

Zorgondernemer worden met jouw HappyNurse uitzendbureau

Heb jij ambitie en organisatietalent en wil jij zorginstellingen voorzien van de beste flexibele verpleegkundigen? Start dan een HappyNurse uitzendbureau in jouw regio.

Start je eigen Uitzendbureau

Zorgondernemer worden met jouw HappyNurse wijkteam

Vind jij ook dat thuiszorg beter kan? Als jij HBO-V'er bent en de beste thuiszorg wilt bieden aan jouw cliënten, dan zien wij je graag een HappyNurse wijkteam starten.

Start je eigen Wijkteam

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Zorgvacatures per sector

In welke zorgsector wil jij werken? Kies een van onze sectoren of ga direct naar het overzicht met alle vacatures

ABU
Logo
Logo
Logo