Mijn HappyNurse     Mijn HappyNurse

Lettergrootte: A-AA+

Wijkteam Soest

Trudy Snijders fiets small

In Soest is een wijkteam van HappyNurse actief. Happy Wijkzuster Trudy Snijders regelt uiteenlopende zorgdiensten en zorgverlening op maat. Trudy Snijders is bekend met de wijk. Daardoor is zij in staat alles snel voor u te organiseren. De Happy Wijkzuster is uw vaste aanspreekpunt en zij stelt in samenspraak met u een vast team van zorgprofessionals samen. Bij wijkteam Soest heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en krijgt u professionele zorg.

Thuiszorg aanvragen

Vormen van thuiszorg

Happy Wijkzuster Trudy Snijders verzorgt diverse thuiszorgdiensten, waaronder:

  • Verzorging bij dementie
  • Ondersteuning van mantelzorgers
  • Waakdiensten of slaapdiensten in de nachtelijke uren

Samen met u bekijkt Happy Wijkzuster Trudy wat voor u het beste is. Vraag de thuiszorgbrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze vestigingsmanager in Soest.

Wijkteam Soest - contactgegevens

Trudy Snijders - Vestigingsmanager 
Birkstraat 95-12
3768 HD Soest
06 - 86 89 07 96
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkteam Soest kent de buurtTrudy Snijders portret small

De Happy Nurses in uw vaste team komen uit Soest en wonen dus dichtbij u in de buurt. Zij kennen bijvoorbeeld de huisartsen van de praktijk, maar ook de fysiotherapeuten uit de buurt en alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Soest die u mogelijk nodig heeft. Omdat wijkverpleegkundige Trudy Snijders ook uit de buurt komt, weet zij precies wat de gemeente te bieden heeft. Bovendien is zij 24/7 bereikbaar, wat ook een prettige gedachte is. Doordat zij bekend is met de wijk Soest en omliggende wijken, regelt zij dingen die voor u van belang zijn net even gemakkelijker. 

Meer weten?

Wilt u weten of u in uw wijk thuiszorg kunt krijgen van HappyNurse? Vul dan vrijblijvend het thuiszorgaanvraagformulier in. Wij komen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.