Word franchisenemer bij HappyNurse

Wil je Happy zorgprofessionals en zorgopdrachten matchen? Staan tevreden opdrachtgevers en blije medewerkers bij jou bovenaan? Kies voor een samenwerking met HappyNurse en zet je eigen flexbureau in de zorg op de kaart.

Start je eigen uitzendbureau

Wil je jouw eigen HappyNurse uitzendbureau starten? Maak een afspraak voor een oriƫnterend kennismakingsgesprek. Samen ontdekken we de meerwaarde van een bundeling van onze krachten en ambities.

  • Focus op arbeidsbemiddeling in de zorg
  • Professionele ondersteuning vanuit HappyNurse
  • Succesvolle franchiseformule

Wil je als franchisenemer aan de slag onder de HappyNurse vlag? 

Het profiel van de franchisenemer

Als commercieel en ambitieus ondernemer heb je ook een groot zorghart. Jij kunt als geen ander, samen met jouw team, de zorgprofessionals en zorgopdrachten binnen jouw regio bij elkaar brengen. 

  • Acquireren van opdrachten

Als zorgondernemer staat jouw radar altijd aan. Je bent op zoek naar mooie en afwisselende opdrachten voor jouw uitzendkrachten en zzp'ers. Dus dat betekent veel pad en in gesprek met prospects en bestaande klanten. 

  • Werving, selectie en inplannen

Jij zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Je bent de drijvende kracht achter het vinden en actief benaderen van zorgprofessionals die voor HappyNurse willen werken. De juiste mensen maak je Happy met mooie flexibele banen bij verschillende zorginstellingen. 

  • Administratieve frontofficetaken

Het administratieve proces binnen de uitzendbranche is veelzijdig. Je zorgt voor een juiste roosterplanning, urenregistratie en het correct invullen van standaardcontracten en opdrachtbevestigingen. Vanuit HappyNurse leveren wij actuele templates en vervullen we een adviserende en controlerende rol.

WAT BIEDT HAPPYNURSE?

HappyNurse ondersteunt je daar waar nodig. Daardoor kun jij je focussen op de kern van de onderneming: arbeidsbemiddeling. 

  • Landelijke franchiseformule en sterk merk

Door de omvang van onze formule en de kwaliteit van de geleverde zorg werken we landelijk samen met zorgorganisaties en hebben we bovendien onze eigen lokale HappyNurse vestigingen. Natuurlijk word je ook extra Happy van deze collega-ondernemers van andere HappyNurse vestigingen. Door onze landelijke naamsbekendheid lift je mee op het succes en heb je vast en zeker een vliegende start. 

  • Finance & Control

De centrale afdeling Finance & Control regelt alles met betrekking tot de juiste en tijdige betaling van de lonen, de facturatie en debiteurenbeheer. Als zorgondernemer mag je rekenen op financiĆ«le en personele rapportages die jou goed inzicht geven in de bedrijfsresultaten. Een eigen uitzendbureau starten wordt zo een stuk eenvoudiger. 

  • Centrale marketing, IT, legal

HappyNurse ondersteunt jou centraal met marketing, IT en legal werkzaamheden. Taken die veel tijd en aandacht vragen als je het allemaal zelf moet doen. Zo kun jij je volledig richten op de kern van jouw onderneming: het matchen van zorgprofessionals en zorgopdrachten.

Blijf jezelf ontwikkelen

Natuurlijk start je met een solide inwerktraject. Daarnaast kun je via de VanDoen Academie opleidingen, trainingen en coaching op maat volgen. Zo ondersteunen we jouw groei als ondernemer en stimuleren we jouw leiderschapskwaliteiten. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de beste teamprestaties passen bij onze groei en ambitie: Liever HappyNurse. 

Kies jouw locatie

Werk je graag dicht bij huis en wil je een HappyNurse Uitzendbureau opzetten in jouw regio? Sluit je dan aan bij ons landelijke netwerk van betrokken en gedreven zorgondernemers.

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage

Onze privacy verklaring

085-0435835
info@happynurse.nl
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR 's-Gravenhage