DE LEUKSTE STUDENTENBANEN

Wil je als medisch student een centje bijverdienen? Alvast ervaring opdoen in de branche? Zoek je de allerleukste bijbaan in de zorg? Wordt een Happy Student! Bij HappyNurse hebben we werk speciaal voor medisch studenten op hbo- of wo-niveau.

Werken bij HappyNurse als Happy Student!

Aanvullend op HappyNurse zetten wij via ons label 'HappyMedStudent' hbo en wo zorgstudenten in. Deze studenten scholen wij aanvullend waardoor zij bevoegd en bekwaam zijn om ingezet te worden op niveau helpende, helpende+ en/of verzorgende. De trainingen bestaan uit E-learnings, praktijkdagen en meeloop diensten waar ze begeleiding krijgen van vaste medewerkers of een happy nurse mits wij al met de organisatie samenwerken. Zo kunnen studenten als uitzendkracht de theorie die ze tijdens hun opleiding krijgen toepassen in de praktijk en draagt HappyNurse bij aan het bestrijden van het personeelstekort in de zorg!    

HappyMedStudent is geboren als initiatief van uit een student Geneeskunde in Amsterdam in 2019. De reden van oprichting was dat veel medische studenten pas laat in hun studie praktijkervaring opdoen, terwijl de student er vaak veel eerder bekwaam voor zijn. In 2022 is het HappyNurse label 'HappyMedStudent' gegroeid tot een landelijke organisatie die in elke grote studentenstad zorgstudenten praktijkervaring laat opdoen. 

HappyNurse biedt, onder het label van HappyMedStudent, verschillende soorten bijbaantjes aan in alle fases van jullie studie. Voor eerste- en tweedejaars sluit helpende heel goed aan om ervaring op te doen in de sector. Je gaat dan voornamelijk werken in de thuiszorg of verschillende zorghuizen. Voor de student(en) die zich verder in zijn/haar studie bevinden zijn de functies dr. assistente, EHBO of spoedeisend hulp interessant. HappyNurse begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is en daarom bepaal je bij ons waar en wanneer je werkt!

Je kan je direct inschrijven door een open sollicitatie te sturen. Wij gaan dan voor jou opzoek naar de best passende bijbaan. Zelf rondkijken bij onze bijbanen in de zorg? Dat kan natuurlijk ook! Scroll dan verder omlaag.

HappyMedStudent bijbanen in de zorg

Gevonden vacatures: 1 van 1

Bijbaan secretariaatsmedewerker voor oogzorgkliniek | 16-24 uur

Volg jij een hbo zorgstudie en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor...

€ 2241 - € 3318
16 - 24 uur
Amsterdam
Uitzendwerk
hbo 6...