Scroll down for more information

Uitzendbureau
HappyMedStudent

Martine Vromen - Operationeel Manager
Prinses Margrietplantsoen 85
2595 BR  Den Haag
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

HappyMedStudent
Powered by HappyNurse

De leukste studentenbanen in de zorg

Wil je als medisch student bijverdienen? HappyMedStudent is een uitzendorganisatie speciaal voor medisch studenten. Zoek je dus een leerzame bijbaan in de zorg met mogelijkheden voor een vaste aanstelling in de toekomst? Wij hebben uiteenlopende zorgvacatures bij verschillende instellingen in omgeving Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. En het leuke van onze studentenbanen is: je bepaalt zelf hoeveel, wanneer en waar je werkt. Via onze handige app schrijf je je in voor de diensten die jij wilt draaien. Afhankelijk van je ervaring en studiejaar gaan we samen bepalen welke werkzaamheden je mag/wil doen en welke training(en) je hiervoor nodig hebt. En helemaal mooi is dat de trainingen helemaal kosteloos zijn! Wij geloven dat Happy studenten zorgen voor Happy cliënten en daarom doen we er alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken. Hoe langer je bij ons werkt hoe meer vaardigheden je kunt opdoen en trainingen kunt volgen. En, trommel al je vrienden, scharrels, huisgenoten en exen op, want als je een nieuwe collega bij ons aandraagt verdien je hiermee een leuk extra bedrag. Met als bonus dat als zij X aantal uur hebben gewerkt, je een nóg leuker bedrag krijgt! Wacht niet langer en schrijf je in voor de leukste studentenbanen in de zorg.

Meer weten over de medische studenten van
HappyNurse of direct studenten inhuren?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

Een bijbaan via HappyMedStudent betekent...

De leukste bijbanen in de zorg

Een bijbaantje is zo gevonden, maar een léuke bijbaan in de zorg is al een stuk lastiger! Bij HappyMedStudent werk je veel samen met andere medische studenten en als je een maatje hebt gevonden kunnen jullie je samen inschrijven voor dezelfde diensten. Gezellig! Wij vinden het ook leuk om jou te zien en betrekken je graag bij onze community; je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een leuk gesprek en zeker op vrijdagmiddag voor de borrel.

Bijverdienen als medisch student

Het studentenleven is duur en dat begrijpen wij maar al te goed. Schrijf je in bij HappyMedStudent, verdien lekker bij en houd die studieschuld laag (daar ben je later erg blij mee). Of spaar natuurlijk voor je volgende vakantie, die mooie dure schoenen of gewoon voor de borrel van volgende week. Je krijgt wekelijks uitbetaald. Dus zowel met korte- als lange termijn spaardoelen kun jij uit de voeten.

Vrijheid; dichtbij en flexibel werken

Wij bieden voornamelijk diensten aan in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Dus je springt zo op de fiets of in de tram naar de studentenbaan waarvoor jij je hebt ingeschreven in onze app. Jij hebt de regie in handen; jij bepaalt dan ook waar en wanneer je werkt. Zo zorg je voor een perfecte invulling van je week.

Meerdere bijbanen

Bij HappyMedStudent ben je niet gebonden aan één opdrachtgever, maar kun je bij verschillende zorginstellingen aan de slag. Dit betekent ook, dat als het aanbod bij een opdrachtgever minder wordt of verdwijnt, je zo weer verder kunt bij een ander. Zo zorgen we samen voor een continuïteit aan werk.

Punten sparen met je studentenbaan

Hoeveel uur jij werkt bepaal je helemaal zelf. Maar we belonen je graag als je bepaalde mijlpalen hebt behaald. Voor elke mijlpaal krijg je een X aantal punten die je weer kunt besteden aan leuke extra’s zoals een kadootje of een extra training die je graag wil volgen (de trainingen die je nodig hebt om de werkzaamheden uit te voeren krijg je altijd van ons).

Breid je cv uit

Medisch studenten vergeten vaak hoe belangrijk het is om al tijdens de studie te werken aan het CV. En hoe leuk is het om de geleerde theorie in de praktijk te gaan brengen! Wij bieden een relevante bijbaan in de zorg waarmee je een streepje voor hebt op de rest.

Ons team

Martine Vromen

Martine Vromen

Operationeel Manager

Medisch student inhuren?

HappyMedStudent is een uitzendorganisatie voor studenten in de zorg. Wij zijn gericht op de student, want wij geloven dat Happy studenten zorgen voor Happy cliënten en klanten. Onze ‘HappyMeds’ worden geselecteerd op basis van hun gedrevenheid en willen graag extra ervaring opdoen in de praktijk om hun beroep later beter uit te kunnen voeren. Wij begrijpen de veranderlijke wereld van de zorg en zijn daarom flexibel, denken graag met u mee en zorgen voor één duidelijk aanspreekpunt bij ons op kantoor. Kennismaken? Heel graag!

Contactformulier
HappyMedStudent

 

 

blog MEDISCH Studenten

Nieuws Medisch Studenten

ABU