Scroll down for more information

Zorgondernemer
bij HappyNurse

Beschik jij over een groot organisatietalent en heb je ideeën hoe je de zorg wilt verbeteren? Word zorgondernemer bij HappyNurse. Met onze succesvolle franchiseformule helpen wij jou bij het starten en groeien van je eigen HappyNurse uitzendbureau of wijkteam. Samen maken we de zorg beter!
Start je eigen uitzendbureau Start je eigen wijkteam (thuiszorg)

Ondersteuning van zorgondernemers

HappyNurse is een kwaliteitsmerk in de zorg. De kern van de samenwerking die wij aangaan met zorgondernemers bestaat uit het benutten van ieders kracht. Jij zorgt als (thuis)zorgondernemer voor uitstekende dienstverlening aan cliënten thuis (wijkteam) of zorginstellingen (uitzendbureau). De HappyNurse serviceorganisatie ondersteunt je en neemt alle rompslomp uit handen zodat jij je op de zorg kunt focussen.

 

Meer over ondersteuning van zorgondernemers

 

Profiel van een zorgondernemer

Dé zorgondernemer bestaat niet. In de thuiszorg werken we met verpleegkundigen niveau 5 en bij het uitzendbureau zijn veel zorgondernemers (voormalig) verpleegkundigen. Maar we hebben ook enkele zeer succesvolle zorgondernemers die uit de uitzendwereld komen of van andere zakelijke dienstverleners afkomstig zijn. In ieder geval heb je ondernemerskwaliteiten: je bent positief en ambitieus, weet mensen te binden en mee te krijgen, je bent energiek, overtuigend, een doorzetter, flexibel, je durft. Iemand die alles uit het leven wil halen, wil groeien, bloeien, en Happy wil zijn. Je geeft je eigen toekomst vorm. Een zorgondernemer is een creatief en enthousiast mens met een gezonde dosis humor en vertrouwen in eigen kunnen. En een mens met een ‘zorghart’, die er alles aan doet om goede service te bieden. Onze belofte luidt: HappyNurse. Beter! We willen beter zijn, en klanten kwaliteit bieden en duurzame relaties aangaan. Dat zoeken wij dus ook in onze (thuis)zorgondernemers.

 

procedure

Wij realiseren ons dat de stap om voor jezelf te beginnen met een eigen wijkteam of uitzendbureau nogal wat voeten in aarde heeft. De beste mensen gaan ook niet over één nacht ijs. Dus we informeren je zorgvuldig en uitgebreid. De procedure bestaat uit de volgende stappen:

  • Een vrijblijvende oriënterend gesprek
  • Eventueel een kennismaking met een van de ervaren (thuis)zorgondernemers
  • Ben je enthousiast om te starten, dan krijg je, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring, alle verdere gedetailleerde documentatie om te bestuderen (de overeenkomst, een exploitatiemodel, een concept businessplan, een marktanalyse)
  • In een laatste gesprek beantwoorden we al je vragen en bespreken we eventuele twijfels of zorgpunten
  • En dan beslissen we van beide kanten of we een samenwerkingsovereenkomst aangaan en wanneer je die komt ondertekenen
  • We ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst
  • En dan start je op enig moment met de vierweekse aanvangsopleiding

De start van je eigen HappyNurse wijkteam of uitzendbureau is dan een feit!

 

Ondernemer betekent persoonlijke groei

Het vak, je rol als ondernemer, de dynamiek, contacten en afwisseling; ondernemen met HappyNurse biedt een ongekend speelveld voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert door te doen. Daarnaast helpen en inspireren we elkaar binnen het landelijke netwerk van HappyNurse ondernemers. Via de HappyCampus staat je een rijk arsenaal opleidingen, trainingen en coaching op maat ter beschikking. Hiermee ondersteunen we jouw groei als authentiek leider in de zorg en voor je team. Jouw groei en ontwikkeling is ook de groei van HappyNurse. Samen worden we groter en beter.

Nieuwsbrief voor zorgondernemers

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Start je eigen HappyNurse wijkteam

Je bent (wijk)verpleegkundige en vindt dat het beter kàn en moét in de thuiszorg. Jij gelooft ook in zorg op maat, in kleine wijkteams, in meer tijd, aandacht en respect voor cliënten en hun omgeving en in het belang van hooggekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden met een goed oordeelsvermogen. Maar je zoekt nog wel de ruimte en vrijheid om jouw visie in de praktijk te brengen. Bij HappyNurse kun je dat bereiken.

Start je eigen Wijkteam

Begin je eigen HappyNurse Uitzendbureau

HappyNurse Uitzendbureau groeit sterk als gevolg van de aantrekkende economie, de vergrijzing en de groei van de zorgsector. Ben je zo’n ondernemende verpleegkundige met een groot organisatietalent of kom je juist uit de uitzendbranche en heb je veel ervaring of affiniteit met de zorg en verpleegkundigen? Dan geloof jij vast ook in onze visie dat een Happy Nurse een Happy Patiënt betekent. Bij HappyNurse kun je het met je eigen uitzendbureau in de praktijk brengen.

Start je eigen Uitzendbureau

Zorgondernemers Nieuws

Erkend leerbedrijf
Actiz
ABU
ISO 9000
SNCU