Happy Med Leaders

HappyNurse matcht hoogopgeleide zorgprofessionals met ambitieuze zorgorganisaties. Met persoonlijke aandacht en alle ruimte voor ontwikkeling. We helpen jou aan werk met een inhoudelijke rol. Betekenis voor de zorgorganisatie en patiënt. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière in de zorg? Wordt een Happy Med Leader.

Happy Med Leaders

Dé specialist voor hoogopgeleide zorgprofessionals

HappyNurse is dé specialist voor hoogopgeleide zorgprofessionals (Happy Med Leaders, het nieuwe LieverDetachering) met een brede inzet in de zorgmarkt. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg, met oog voor toekomstbestendigheid. Onze kracht ligt in het opbouwen van sterke relaties met zorgprofessional en organisaties waarbij we streven en inzetten op duurzame en langdurige partnerships. Happy Leaders matcht hoogopgeleide zorgprofessionals met ambitieuze zorgorganisaties. Jouw carrière is in ontwikkeling en wij begrijpen dat je nieuwe uitdagingen nodig hebt om door te kunnen groeien. HappyNurse is de stap vooruit in jouw zorgcarrière. 

Detachering of ZZP

icon

Vast en toch flexibel

Zoek je de zekerheid van werken op basis van een vast aantal uren per week? Als je via HappyNurse wordt gedetacheerd, kom je in dienst bij ons. En heb je dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Denk aan vakantiedagen, vakantiegeld en opzegtermijn. Maar geniet je nog van flexibel je eigen uren kunnen plannen! Ook als we tijdelijk geen passende opdracht voor je hebben, krijg je gewoon doorbetaald.

icon

Professioneel en praktisch

Werk je liever als zzp’er in de zorg? Ook dat kan bij HappyNurse. We ontzorgen jou zoveel mogelijk. Zo stellen we facturen voor je opdrachtgevers samen op. Dit gebeurt op basis jouw urenregistratie. Aan acquisitie hoef je niet te doen. Dat scheelt veel tijd en je profiteert van onze goede naam. En van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers.

De perfecte match

Wij doen er dan ook alles aan om de perfecte match voor jou te vinden. In een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Werk je graag op detacheringsbasis of liever als zzp’er? Dat kan allebei. We leren je graag beter kennen tijdens een persoonlijk gesprek.

WAT WIJ BIEDEN

icon

Professionele ontwikkeling

Afwisselende opdrachten zorgen voor uitdaging en ontwikkeling. Omdat ze steeds andere expertise en competenties van je vragen. Bovendien leer je in korte tijd verschillende organisaties en werkculturen kennen.

icon

Persoonlijke groei

Je krijgt begeleiding door een talent consultant van Liever, die ook met je meedenkt over eventuele opleidingen. Daarnaast kun je altijd terugvallen op het netwerk van gelijkgestemde zorgprofessionals die via LieverDetachering werken.

icon

Meer werkgeluk

Wij geloven dat je werkgeluk vindt door een baan die precies past bij jou.. En natuurlijk ook door extra goede arbeidsvoorwaarden. Zoals een auto van de zaak en hulp bij de aflossing van je studieschuld.

Waarom Happy Med Leaders?

  • Boeiende opdrachten die naadloos bij je passen 
  • Samen bouwen aan je zorgloopbaan en professioneel netwerk 
  • Persoonlijke ontwikkeling door begeleiding en opleiding 
  • Geniet van een leaseauto 
  • Ondersteuning bij het aflossen van je studieschuld