Uitzendbureau
Den Bosch

Selvi Houët - Vestigingsmanager
Bruistensingel 230
5232 AD  ‘s- Hertogenbosch
Neem direct contact met ons op:
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X
Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

HappyNurse Den Bosch is een gemoedelijk, persoonlijk en professioneel bemiddelingsbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van vakkundige zorgprofessionals voor diverse zorgorganisaties. Onder vakkundige zorgprofessionals verstaan wij Verpleegkundigen, Verzorgenden IG en Helpenden(Plus). Ook ZZP'ers die op zoek zijn naar opdrachtgevers zijn van harte welkom.
HappyNurse biedt zowel de mogelijkheid van uitzenden, detacheren en werving- en selectie. Hierbij staat HappyNurse Den Bosch voor kwalitatief hoogstaande bemiddeling met een prettige en duidelijke communicatie. Onze werkwijze is persoonlijk. Uiteraard hebben wij onze kandidaat leren kennen door middel van een uitvoerige intake waarbij alle relevante documenten zijn doorgenomen. Ons team staat graag voor u klaar!

Meer weten over uitzenddiensten van HappyNurse
of direct flexibel personeel inhuren?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

Ons team

Selvi Houët

Selvi Houët

Vestigingsmanager
Rik Smit

Rik Smit

Zorgondernemer
Lisa Woltman

Lisa Woltman

Junior intercedente
Kim Wong

Kim Wong

Junior intercedente

Over de vestigingsmanager

Ik ben Selvi Houët en vestigingsmanager van Den Bosch. Ik werk inmiddels ruim 10 jaar in de zorg detachering en weet precies welke Happy Nurse matcht met een opdrachtgever. Ik ben een echt 'mensenmens', persoonlijk betrokken en heb een groot inlevingsvermogen. Samen met mijn collega’s zorg ik door persoonlijk contact en een luisterend oor voor een Happy werkomgeving. Een Happy Nurse betekent tenslotte een Happy Cliënt en dat maakt HappyNurse beter!
ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord