Detachering van zorgprofessionals

Met detachering via HappyNurse beschikt u over gekwalificeerd zorgpersoneel dat direct voor u aan de slag gaat voor een langere tijd. Onze verpleegkundigen en verzorgenden hebben ruime ervaring en zijn gewend om te werken in een nieuwe omgeving. De voordelen zijn dat u niet steeds opnieuw andere zorgprofessionals hoeft in te werken, bemiddelingskosten lager zijn en u continuïteit heeft in de zorg voor uw patiënten en planning. Na enige tijd kunt u zelfs de verpleegkundigen overnemen van HappyNurse.
Uitzendkrachten inhuren Vestigingen in de buurt
X

Neem met mij contact op:

Selecteer een bestand.
Invalid Input

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Detachering

De voordelen zijn dat u niet steeds opnieuw andere verpleegkundigen hoeft in te werken, de bemiddelingskosten lager zijn en u continuïteit heeft in de zorg voor uw patiënten en uw planning. Na enige tijd kunt u zelfs de verpleegkundigen overnemen van HappyNurse.

flexibiliseren verpleegkundigen is efficiënt

Evidence Based Nurse Staffing: Steeds meer ziekenhuizen hebben de intentie om de inzet van verpleegkundigen te flexibiliseren over afdelingen heen, om zo efficiencyvoordelen te realiseren. 
ebs logo

Uitzendbureau vestigingen

Klik op de vestiging in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

HappyNurse uitzendbureaus

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord