Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Vestiging
Rotterdam

Marja Welman - Proces Manager/Hoofd Recruitment
Essebaan 15 B
2908 LJ  Capelle aan den IJssel
Contactformulier

Neem met mij contact op:

X

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Over deze vestiging

Welkom op onze site en bedankt voor je bezoek. Hoe kunnen wij jou helpen? Vanuit onze vestiging aan de Capelle a/d IJssel staan wij, in de breedste zin van het woord, klaar voor onze zorgprofessionals. Ben jij: helpende, verpleegkundige, verzorgende, begeleider, pedagogisch medewerker, doktersassistentes, psycholoog of arts?


Voor onze opdrachtgevers in regio Rotterdam e.o. zijn wij continu op zoek naar zorgprofessionals met een unieke passie voor de zorg. Wil jij zowel intra- als extramurale diensten geheel naar eigen beschikbaarheid kunnen inplannen? Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je kan werken op losse diensten bij verschillende opdrachtgevers of op opdracht voor een langere periode. Behoefte aan een contract voor bepaalde tijd of zelfs een vast contract? Geen probleem bij HappyNurse. Als jij je in de eerste maanden bewijst als zorgprofessional dan gaan wij dat belonen!


Ben je ZZP’er dan kun je bij ons terecht. Wij gaan met jou op zoek naar opdrachten passend binnen jouw wensen en behoeften. We verzorgen je opdrachten, contracten, financiële administratie en checken met jou of je voldoet aan de eisen van de Wkkgz.


De volgende instellingen waarmee wij samenwerken zijn; Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg, GGZ, Ziekenhuizen, Huisartspraktijken en binnenkort ook bij de Kinderopvang. Bovendien zijn wij altijd bereikbaar zelfs in het weekend!


Kijk bij onze vacatures of er iets voor je bijzit of klik op het contactformulier! Wij willen met jou een mooie en langdurige samenwerking aangaan!

Meer weten over uitzenddiensten van HappyNurse
of direct flexibel personeel inhuren?

Wij voorzien je graag van advies op maat.

Contactformulier

Ons team

Marja Welman

Marja Welman

Proces Manager/Hoofd Recruitment
Wendy Abdala

Wendy Abdala

Junior Intercedent/Planner
Andy de Boer

Andy de Boer

Senior Planner/ systeemmedewerker
Chantal Koolwijk

Chantal Koolwijk

Vestigingsmanager
Nelson Soares

Nelson Soares

Zorgondernemer
Denise Soares

Denise Soares

Zorgondernemer
Maud de Vries

Maud de Vries

Junior Intercedent/ Planner
Zehra Yama

Zehra Yama

Administratief medewerker
ABU