Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

Lees hier het laatste zorgnieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorgnieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.

Winnaars HappyNurse fiets

Gister zijn er twee winnaars heel happy gemaakt met een HappyNurse fiets. De eerste fiets is afgeleverd in Houten bij Dick. Hij had de fiets gewonnen tijdens de quiz op de Dag van de Verpleging. Het geluk straalde van zijn gezicht af en terwijl ons busje alweer opstartte om door te gaan naar het volgende adres kwamen we hem op de fiets tegen. Er werd gelijk even een testrit op gemaakt. 

De tweede winnaar, Atie, heeft de fiets gewonnen via de actie op de Florence Nightingale Fair waar wij vorige maand met een stand stonden. Ook zij is enorm blij met de fiets en was verbaasd dat ze had gewonnen. Dat geluk heeft ze nog niet eerder gehad. 

​​​​​​​Wij zijn blij dat de acties zo enthousiast zijn ontvangen. Houd onze social media in de gaten voor komende winacties!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU