HappyNurse
Nieuws

HappyNurse thuiszorg en uitzendbureau zijn regelmatig in het nieuws.

HappyNurse op de HKZ-Kwaliteitsdag, 13 november 2018 De Glazen Ruimte te Maarsen

Ben jij zzp’er in zorg & welzijn met interesse voor de nieuwe HKZ-norm voor zzp’ers in de zorg? Of werk jij bij een kleine organisaties (max 10 fte) die gebruik (wil) maken van de HKZ-norm voor Kleine organisaties? Kom dan op 13 november naar de HKZ-Kwaliteitsdag en meld je nu aan.

HappyNurse is er ook en geeft met een workshop een inkijkje in de HKZ-norm. Wat zijn de belangrijkste thema’s? En hoe geef je daar als zzp’er invulling aan? De workshop duurt ruim een uur.

Ook nemen we deel aan de ‘vraagbaaksessie’. Tijdens deze sessie worden deskundigen bij elkaar gezet om de vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Marijke Horstink, oprichter en directeur van HappyNurse, neemt daaraan deel.

En natuurlijk ontmoeten we je graag bij onze stand op de informatiemarkt. Dus zoek ons op en laat ons weten wat je vragen zijn! We vertellen graag meer over HappyNurse en de HKZ-norm.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord