HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Vandaag, 12 mei, is de internationale Dag van de Verpleging. Op de geboortedag van Florence Nightingale zetten veel organisaties hun verpleegkundig personeel in het zonnetje. Bij HappyNurse staan de zorgprofessionals elke dag centraal, want een Happy Nurse zorgt voor een Happy Patiënt.  Uitdagend werk met aandacht voor jouw wensen, zowel in werk als opleiding.

 
Jouw HappyMoment

Vandaag starten we met een nieuw initiatief: “HappyMoment”. Alle zorgprofessionals – dus ook jij - kunnen aangeven wat een moment in je werk is waar jij je Happy bij voelt. Deel dat met ons en maak kans op een unieke fotorapportage door een professionele fotograaf, die jouw HappyMoment gaat fotograferen.

Beschrijf een persoonlijk moment dat jij in je werk als zorgprofessional hebt meegemaakt, waar je met een positief gevoel aan terugdenkt of dat je dagelijks meemaakt. Dit kan overal zijn, zowel in het ziekenhuis, bij een client in de thuiszorg of in een andere “zorgsetting”. Bijvoorbeeld een ontmoeting met een client, de kleding waarin je werkt, het bijpraatmoment bij de koffiemachine, het gebruik van bepaalde hulpmiddelen tijdens je werk, een intake of overdracht, een specifieke verpleegkundige handeling of ……..

 

Een jury beoordeelt deze inzendingen en kiest er 12 uit, die vervolgens door een professionele fotograaf ook worden vastgelegd. De winnaars worden hierover geïnformeerd.

 
NurseNotebook en opening

Deze foto’s met jouw verhaal worden vervolgens geplaatst in de Nurse Notebook 2020. Tevens wordt je als winnaar uitgenodigd voor de vernissage, oftewel de opening van de expositie. Hier  worden de 12 foto’s tentoongesteld.

 

Hoe doe je mee?

Omschrijf jouw HappyMoment via de website www.happynurse.nl/happymoment en doe mee!

 

HappyMoment 2

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord