HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug
5

Op 12 en 13 mei organiseerde HappyNurse het HappyCampus Event in Corpus in Oegstgeest. In twee dagen volgde ruim 100 verpleegkundigen en verzorgenden verschillende workshops over voorbehouden en risicovolle handelingen in het kader van de wet BIG.

 

Deelnemers behaalden een certificaat en per dag 5 accreditatiepunten. Op maandag opende de heer Dr. Frans Hoogeveen, gezondheidspsycholoog en lector psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool, het event met een inspirend en zelfs ontroerend gastcollege over dementie. HappyNurse kijkt terug op twee mooie dagen. Deelnemers gaven het event een 8 gemiddeld bij de evaluatie. Volgend jaar organiseert HappyNurse weer een HappyCampus Event op de dag van de verpleging en de dag erna. Dus noteer deze vast in je agenda!

Wil je op de hoogte blijven van alle HappyCampus cursussen? Mail naar trainingen@happynurse.nl

3

1

3b

4b

Foto22

6

5

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord