HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Verslag herdenkingsdienst Margot Winsnes.

Woensdag 4 juli heeft de herdenkingsdienst plaatsgevonden voor Margot Winsnes, Zorgondernemer van HappyNurse Uitzendbureau, in de Waalse Kerk te Breda.
De opkomst was enorm. Omdat Margot en haar gezin echte wereldreizigers zijn, waren er familieleden en vrienden van over de hele wereld aanwezig. Vanuit HappyNurse waren bijna alle collega-zorgondernemers en directie aanwezig om afscheid van haar te nemen. Deze opkomst en steun deed de familie oprecht goed.
De herdenkingsdienst was zeer indrukwekkend en erg emotioneel. Heel veel mooie foto’s gaven een impressie van een gelukkig en rijk leven met prachtige herinneringen voor het gezin en de nabestaanden. Het verdriet bij de aanwezigen was groot.

Margot werd herdacht in beelden, muziek en prachtige woorden van onder andere haar echtgenoot Hans, dochter Annika, andere familieleden en Nicole en Lisette van HappyNurse Uitzendbureau in Breda. Centraal stond in alles de liefde waarmee Margot de mensen om haar heen omringde, de warmte die zij uitstraalde en het plezier waarmee zij haar leven leefde en dat dit de wijze is waarop zij herinnerd wil worden door de mensen die haar kenden.

Na de herdenkingsdienst was er een warme ontvangst in het huis van Margot en Hans. Daar was tijd en ruimte om herinneringen op te halen aan Margot en kennis te maken met alle liefdevolle mensen om haar heen. Dit alles zoals Margot dat graag gezien zou hebben: met een prachtig aangeklede tuin, een uitstekende catering en prachtig weer.
Omdat er een strakke planning was tijdens de herdenkingsdienst in de Waalse Kerk, heeft Marijke Horstink, directeur HappyNurse, prachtige en lieve woorden gesproken tijdens dit samenzijn in de tuin.

Als laatste wil ik het team van HappyNurse Breda graag in het zonnetje zetten. De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor hen. Het team heeft met vele verschillende petten op de vestiging draaiende gehouden, ondertussen wetend hoe de situatie met Margot zich ontwikkelde.

Gisteren zorgde datzelfde team ervoor dat het alle gasten aan niets ontbrak. Naast de warme ontvangst, zorgde Nicole, Nellie, Lisette en Etiënne dat iedereen voldoende te drinken en te eten kreeg.

Ik maak een diepe buiging voor dit team, voor hun inzet en betrokkenheid. Ik wens hen en Hans, Louise, Fredrik en Annika alle liefde toe voor de komende tijd.
Tevens wil ik namens HappyNurse alle mensen hartelijk bedanken die op de FaceBook-pagina van HappyNurse hun medeleven hebben betuigd.
Ingrid van den Bosch, franchisemanager HappyNurse Uitzendbureau

 

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord