HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

foto Marijke Horstink. Zij is zaterdag te beluisteren op NPO Radio1

Op zaterdag 23 maart zendt NPO Radio1 om 19.30 uur de 2e aflevering live uit van de zesdelige serie 'WNL Stand van Nederland: de rekening van de laatste levensfase'. Hierin is Marijke Horstink - oprichter en directeur van HappyNurse - te gast en gaat het over ondernemen in de zorg.

Het veranderende zorglandschap biedt veel kansen en zijn er veel initiatieven. En die initiatieven - zoals HappyNurse - dragen ook weer bij aan een betaalbaarder zorg. NPO onderzoekt hoe de zorgkosten in de toekomst behapbaar kunnen blijven.

 

Podcast

De aflevering duurt een half uur en zal uiteindelijk terug te luisteren zijn als podcast via de NPO kanalen die daarvoor bestemd zijn. Ook wordt er ook op andere uitzendingen en op de NPO-website aandacht aan de serie besteedt. Te gast zijn verder: Michiel Hageman (ondernemer Patiënt +) en Joey Scheick (ondernemer Zorgdiscounter) . De serie wordt gepresenteerd door Leon Mastik.

 

Update 26/3/2019

Beluister de uitzending

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord