HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

Odylle Hagenaars is op zoek naar nieuwe medewerkers voor haar HappyNurse wijkteam in Amersfoort West. Zij legt uit in een artikel in 'In de buurt Amersfoort' hoe HappyNurse het verschil maakt. "Een ding staat buiten kijf: een happy nurse is een happy patiënt."

 

"HappyNurse is een zorgverlener die er alles aan doet om het werknemers zo goed mogelijk naar de zin te maken." Heb je de afgelopen tijd mensen op een fiets met een HappyNurse mandje zien rijden? Dat kan wel kloppen, want Odylle is sinds de start dit voorjaar de zorgverlening van HappyNurse in Amersfoort flink aan het uitbouwen. En daar heeft ze hulp bij nodig. Misschien wel jouw hulp?

 

Veel vrijheid

“Het is heel belangrijk dat verpleegsters en verzorgenden plezier hebben in hun werk en dat ook houden”, vertelt Odylle. Daarom geven ze iedere HappyNurse zijn of haar eigen vaste patiënten en kunnen ze zelf indelen wanneer ze deze bezoeken. “Een voordeel van steeds dezelfde patiënten opzoeken, is dat je een betere band met ze krijgt en je je heel verantwoordelijk gaat voelen voor ze. En als je het idee hebt dat je de tijd die je per patiënt hebt beter kunt opknippen in twee bezoeken, bijvoorbeeld omdat meneer of mevrouw een beetje eenzaam is, dan mag dat gewoon.”

 

Happy thermometer

Het systeem achter HappyNurse werkt, aldus Odylle. “Mensen worden echt blij van hier werken. Er is onder negenhonderd werknemers door heel Nederland een enquête uitgevoerd en HappyNurses zijn 53 procent meer tevreden dan werknemers bij andere zorginstellingen.” Dat komt onder meer vanwege de doorgroeimogelijkheden en manieren om jezelf te ontwikkelen. “Je kunt een opleiding volgen en we hebben onze eigen online campus: HappyCampus. We willen zowel de patiënt als onze medewerkers maatwerk leveren.”

Goede opleiding

Natuurlijk ziet Odylle graag enthousiaste en ambitieuze medewerkers, maar een goed diploma is minstens zo belangrijk. “We werken alleen met verzorgenden en verpleegkundigen, omdat je ook met de zwaardere cliënten te maken krijgt. En het is belangrijk dat je graag bij een opbouwende organisatie komt werken, want we zijn nog volop aan het groeien.”

 

Neem contact op met Odylle, als jij graag haar team wilt versterken. 

 

Ook buiten regio Amersfoort

Woon je niet in de omgeving van Amersfoort, maar ben je wel op zoek naar jouw droombaan? HappyNurse heeft vestigingen verspreid over heel Nederland en we zoeken meer mensen! Bekijk de vacatures om een baan in jouw regio te vinden, of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
jonge en oude hand therapie

Bron: In de buurt Amersfoort

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord