Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Programma Dag van de Verpleging: workshops en quiz

Op 12 mei vieren we de dag van de Verpleging! Om zorgprofessionals deze dag in het zonnetje te zetten hebben wij deze dag een feestelijk programma georganiseerd met diverse activiteiten.

 

Pubquiz

Om deze bijzondere dag, de Dag van de Zorg, toch samen te vieren organiseren wij een online quiz. Doe mee en maak kans op fantastische prijzen! Wat dacht je van een weekendje weg? Een dag naar de sauna of een keer lekker uit eten? Schrijf je in en test je kennis over de zorg, film & TV, algemene kennis en nog veel meer. Samen maken we er een topdag van!

 

Workshops

Workshop Werkgeluk 

Bij HappyNurse vinden we werkgeluk enorm belangrijk. Daarom organiseren we op de Dag van de Zorg een workshop rondom dit thema. Op de werkvloer zijn kennis en vaardigheden natuurlijk van belang, maar Chris Grijns (wijkverpleegkundige, mindfulness trainer en docent bij Happy Campus) legt in deze workshop uit dat passende drijfveren en waarden net zo veel meespelen in het creëren van werkgeluk. Door hier bewust van te zijn kan je beter voor jezelf zorgen en jezelf en collega’s inspireren.

Ben jij er klaar voor om je werkgeluk te vergroten? Meld je hier direct aan.

 

Workshop Waarderende intervisie

Chris Grijns geeft een workshop om anders om te gaan met tegenslagen op werk. Op werk heb je regelmatig te maken met lastige situaties waarin het moeilijk is om een positieve insteek te houden. Vaak wordt er van werknemers verwacht vanuit de traditionele intervisie problemen op te lossen en ervan te leren. In deze workshop focussen we op het aanbieden van intervisie vanuit een waarderend perspectief. Hoe kunnen we weerbaarder worden en ons voorbereiden op toekomstige obstakels door te focussen op wat goed gaat op werk?

Wil jij veerkrachtiger in je schoenen staan op werk? Schrijf je direct in.

 

Workshop Intuïtief schilderen

Babiche Yentl Knaap geeft een workshop intuïtief schilderen. Tijdens de workshop duiken we in verschillende emoties, kijken we naar wat er in je gevoel op komt en vertalen we dit in kleur en beweging op het doek. Door te schilderen kom je in een andere laag van je bewustzijn, waar het makkelijker is om deze emoties te observeren.

Deze workshop duurt 2 uur en je ontvangt vooraf schilderbenodigdheden thuis. Meld je hier aan!

 

Bekijk hier het hele programma en schrijf je in voor 10 mei!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU