HappyNurse Nieuws

HappyNurse thuiszorg en uitzendbureau zijn regelmatig in het nieuws.
< terug

Thuiszorg wordt vergoed uit uw basisverzekering. Dit betekent dat de kosten van deze zorg volledig vergoed worden zonder dat...

 

U hoeft HappyNurse nooit aanvullend te betalen
HappyNurse heeft (nog) geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de vergoeding die zorgverzekeraars toekennen afhankelijk is van uw verzekering.

Als u een zogenaamde restitutiepolis heeft, heeft u volledig vrije keuze van zorgaanbieders. HappyNurse krijgt dan het normale tarief betaald voor de zorg die wij u leveren.
Indien u een naturapolis heeft, dan betaalt de verzekeraar een veel lager tarief uit, namelijk gemiddeld maar 75%. Mogelijk waarschuwt uw zorgverzekeraar u dat u geen vergoeding krijgt of een groot gedeelte van de zorgkosten zelf moet dragen. Voor de zorg die u van HappyNurse ontvangt is dit niet waar en is die waarschuwing onterecht. Wij verzekeren u dat u voor de zorg van HappyNurse nooit een aanvullende rekening krijgt. HappyNurse werkt zo efficiënt mogelijk om betere persoonlijke thuiszorg te bieden en brengt daarom nooit aanvullende kosten bij u in rekening.

Zilveren Kruis
U heeft wellicht uit het nieuws begrepen dat Zilveren Kruis (waaronder ook OZF, Interpolis, FBTO en Avéro) het u en HappyNurse erg lastig gaan maken. Wij kunnen u uiteraard daarbij ondersteunen, maar vinden dit onnodig complex en zouden u deze rompslomp graag besparen. In Amsterdam is er inmiddels met Zilveren Kruis een regeling getroffen: cliënten van HappyNurse hoeven de kosten van hun behandeling niet zelf voor te schieten, net zoals het bij de andere zorgverzekeraars is geregeld.

Vergelijk de zorgverzekeringen
Laat u goed informeren over welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen via vergelijkingssites zoals zorgkiezer.nl of independer.nl heel goed met elkaar vergelijken. Dergelijke sites bieden ook korting aan op nieuwe zorgverzekeringen.
Op zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/Zorgverzekering-met-vergoeding-thuiszorg vindt u heldere informatie over verzekeren voor thuiszorg. U kunt zich ook onafhankelijk door deze partijen laten adviseren.

Overweegt u om over te stappen
Indien u overweegt om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, dan kunt u dat doen tot en met 31 januari 2018. Overstappen is niet ingewikkeld. U moet vóór 31 december 2017 uw huidige verzekering hebben opgezegd. Als u vóór 1 januari 2018 een nieuwe zorgverzekering afsluit, hoeft u niet zelf op te zeggen en wordt de huidige zorgverzekering automatisch gestopt.

HappyNurse kan u dan volledig van de papieren rompslomp ontzien.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord