HappyNurse Zorg Nieuws

Lees hier het laatste zorg nieuws. Nieuws en achtergronden voor en over verpleegkundigen en verzorgenden. Ook is HappyNurse zelf regelmatig in het nieuws. Op de hoogte blijven van actueel zorg nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina.
< terug

vrijdag 08 december 2017

Thuiszorg wordt vergoed uit uw basisverzekering. Dit betekent dat de kosten van deze zorg volledig vergoed worden zonder dat...

 

U hoeft HappyNurse nooit aanvullend te betalen
HappyNurse heeft (nog) geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de vergoeding die zorgverzekeraars toekennen afhankelijk is van uw verzekering. Als u een zogenaamde restitutiepolis heeft, heeft u volledig vrije keuze van zorgaanbieders. HappyNurse krijgt dan het normale tarief betaald voor de zorg die wij u leveren. Indien u een naturapolis heeft, dan betaalt de verzekeraar een veel lager tarief uit, namelijk gemiddeld maar 75%. Mogelijk waarschuwt uw zorgverzekeraar u dat u geen vergoeding krijgt of een groot gedeelte van de zorgkosten zelf moet dragen. Voor de zorg die u van HappyNurse ontvangt is dit niet waar en is die waarschuwing onterecht. Wij verzekeren u dat u voor de zorg van HappyNurse nooit een aanvullende rekening krijgt. HappyNurse werkt zo efficiënt mogelijk om betere persoonlijke thuiszorg te bieden en brengt daarom nooit aanvullende kosten bij u in rekening.

Zilveren Kruis
U heeft wellicht uit het nieuws begrepen dat Zilveren Kruis (waaronder ook OZF, Interpolis, FBTO en Avéro) het u en HappyNurse erg lastig gaan maken. Wij kunnen u uiteraard daarbij ondersteunen, maar vinden dit onnodig complex en zouden u deze rompslomp graag besparen. In Amsterdam is er inmiddels met Zilveren Kruis een regeling getroffen: cliënten van HappyNurse hoeven de kosten van hun behandeling niet zelf voor te schieten, net zoals het bij de andere zorgverzekeraars is geregeld.

Vergelijk de zorgverzekeringen
Laat u goed informeren over welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen via vergelijkingssites zoals zorgkiezer.nl of independer.nl heel goed met elkaar vergelijken. Dergelijke sites bieden ook korting aan op nieuwe zorgverzekeringen. Op zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/Zorgverzekering-met-vergoeding-thuiszorg vindt u heldere informatie over verzekeren voor thuiszorg. U kunt zich ook onafhankelijk door deze partijen laten adviseren.

 

HappyNurse kan u dan volledig van de papieren rompslomp ontzien.

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord