Scroll down for more information

HappyNurse Zorg Nieuws

< terug
Thuiszorg wordt vergoed door zorgverzekering

vrijdag 08 december 2017

Thuiszorg wordt vergoed uit uw basisverzekering. Dit betekent dat de kosten van deze zorg volledig vergoed worden zonder dat...

 

U hoeft HappyNurse nooit aanvullend te betalen
HappyNurse heeft (nog) geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de vergoeding die zorgverzekeraars toekennen afhankelijk is van uw verzekering. Als u een zogenaamde restitutiepolis heeft, heeft u volledig vrije keuze van zorgaanbieders. HappyNurse krijgt dan het normale tarief betaald voor de zorg die wij u leveren. Indien u een naturapolis heeft, dan betaalt de verzekeraar een veel lager tarief uit, namelijk gemiddeld maar 75%. Mogelijk waarschuwt uw zorgverzekeraar u dat u geen vergoeding krijgt of een groot gedeelte van de zorgkosten zelf moet dragen. Voor de zorg die u van HappyNurse ontvangt is dit niet waar en is die waarschuwing onterecht. Wij verzekeren u dat u voor de zorg van HappyNurse nooit een aanvullende rekening krijgt. HappyNurse werkt zo efficiënt mogelijk om betere persoonlijke thuiszorg te bieden en brengt daarom nooit aanvullende kosten bij u in rekening.

Zilveren Kruis
U heeft wellicht uit het nieuws begrepen dat Zilveren Kruis (waaronder ook OZF, Interpolis, FBTO en Avéro) het u en HappyNurse erg lastig gaan maken. Wij kunnen u uiteraard daarbij ondersteunen, maar vinden dit onnodig complex en zouden u deze rompslomp graag besparen. In Amsterdam is er inmiddels met Zilveren Kruis een regeling getroffen: cliënten van HappyNurse hoeven de kosten van hun behandeling niet zelf voor te schieten, net zoals het bij de andere zorgverzekeraars is geregeld.

Vergelijk de zorgverzekeringen
Laat u goed informeren over welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen via vergelijkingssites zoals zorgkiezer.nl of independer.nl heel goed met elkaar vergelijken. Dergelijke sites bieden ook korting aan op nieuwe zorgverzekeringen. Op zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/Zorgverzekering-met-vergoeding-thuiszorg vindt u heldere informatie over verzekeren voor thuiszorg. U kunt zich ook onafhankelijk door deze partijen laten adviseren.

 

HappyNurse kan u dan volledig van de papieren rompslomp ontzien.

HAPPYMOMENT

Lees de persoonlijke verhalen van verpleegkundigen. Want werken in de zorg, daar word je happy van! Wat is jouw verhaal?

 

Lees alle inzendingen

 

Inge Wissenburg

 

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ISO 9000
ABU
Actiz
Erkend leerbedrijf
SNCU