Scroll down for more information

HappyNurse Zorgnieuws

< terug
Afbeelding ALT-tag: Happy Verpleegkundige
Happy Verpleegkundige

 

Als Verpleegkundige ben jij echt een mensen mens! Het helpen en ondersteunen van patiënten is jou op het lijf geschreven en dat doe je iedere dag vol nieuwe energie. Als Verpleegkundige heb je een ondersteunende rol maar help je ook bij de genezing van een patiënt. 

 

Ondersteuning in het dagelijks leven

Als Verpleegkundige weet je wat een gezond voedingspatroon is en weet je alles over verzorging. Dit is ook een deel van jouw taken tijdens je werk. Zo help je tijdens het wassen van de patiënt en zorg ook voor het verschonen van het beddengoed. Alles om het risico op infecties zo laag mogelijk te krijgen. Hiernaast help je bij het aankleden, zorg je dat de patiënt de juiste medicatie krijgt en dat ze voldoende eten. Maar ook maak je af en toe gezellig praatje en fungeer je als vertrouwenspersoon voor de patiënt.

 

Aan de slag als Verpleegkundige? Bekijk hier leuke Verpleegkundige vacatures

 

Verpleegtechnische handelingen

Tijdens je studie heb je ook veel geleerd over het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Welke verpleegtechnische handelingen je in je werk precies moet uitvoeren is een beetje afhankelijk van waar je precies werkt. Maar je kunt denken aan het inbrengen van een katheter, aanleggen van een infuus, het geven van inentingen, verzorgen van wonden en stoma’s en natuurlijk het geven van voorlichting.

 

Behandelplan

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het ondersteunen van de patiënt in het dagelijks leven houdt je je ook bezig met het uitvoeren en opstellen van het behandelplan. Dit behandelplan wordt opgesteld door de verpleegkundige en een specialist. Hierin staat beschreven welke zorg de patiënt moet ontvangen. Dit betekent dat je volgens dit plan de handelingen uitvoert en het dossier aanvult met informatie. Dit houdt in dat je goed moet observeren en signaleren, want in het dossier schrijf je op wat je ziet.

 

Het opstellen van het behandelplan gebeurt dus door een verpleegkundige en een specialist. Naast dat je met een specialist gaat samenwerken werk je ook veel samen met andere verpleegkundigen, maar ook met voedingsdeskundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, operatieassistenten, enzovoorts. Ook werk je veel samen met je teamleider, hij of zij is namelijk jouw leidinggevende. 

 

HappyNurse

Als verpleegkundige zijn er verschillende locaties waar je aan de bak kunt. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in ziekenhuizen, in de thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg of bijvoorbeeld in de kraamzorg.

Als je bij HappyNurse aan de slag gaat als verpleegkundige betekent dat wij er alles aan doen om jou met een blij gezicht naar je werk te laten gaan. Wij zoeken voor jou een locatie die voor jou prettig, met het aantal uren dat jij graag wil werken en met mensen waar jij je prettig bij voelt. 

 

HappyYou - Werken in de zorg

HappyNurse regelt voor jou jouw ideale baan, zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Echter is een lach op jouw gezicht niet het enige wat je van ons krijgt. Wij hebben ook nog eens hele leuke secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarstaan. Dit kun je ongeveer verwachten:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, tussen de €2338 en  €3153 bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Scholing- en bijscholingsmogelijkheden via de HappyCampus, 
 • Een baan in de buurt van huis, jij kiest zelf waar je werkt;
 • Flexibele werktijden: je krijgt de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer je werkt;
 • Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een baan waarbij je ontzettend veel waardering zult krijgen!

 

Wat verwacht HappyNurse van jou?

 • Een mbo- of hbo diploma verpleegkunde;
 • Een VOG is vaak gewenst, maar deze kun je natuurlijk altijd nog aanvragen, dit duurt meestal slechts enkele dagen;
 • Dat je goed kunt signaleren, observeren en rapporteren;
 • Dat je oplossingsgericht en verantwoordelijk bent;
 • Dat je begripvol, een harde werker en een echte doorzetter bent.

Vacatures

Helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan? Er staan zeker wat leuke vacatures voor je klaar!

Nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

ABU